«Κανένα σενάριο αποχώρησης από την κυβέρνηση» ξεκαθαρίζει ο Καμμένος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

kammenos tsipras

Καμία είδηση περί παραίτησης από την κυβέρνηση δεν προκύπτει, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα του real.gr σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει πρόταση με σύνθετη ονομασία για την ΠΓΔΜ.

«Η real κάθε μέρα βγάζει και μία καινούρια είδηση. Δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις, λυπάμαι πολύ», σχολίασε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά την προσέλευσή του στα γραφεία του κόμματος, όπου συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή.

Εξίσου κατηγορηματικός ήταν και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος επίσης προσερχόμενος, δήλωσε πως «δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω πολύ καλές σχέσεις και εγώ και ο πρόεδρος. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τον Σύριζα μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ». Όσον αφορά το θέμα με την πΓΔΜ, ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.