Τρίτος νεκρός στην Αττική από τις πλημμύρες ... πέντε μέρες μετά

Γενικά
Tools

plimira dromos

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία βρέθηκε πριν απο λίγο στο Μενίδι.... πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Αττική.

Τη σορό ενός άνδρα περίπου 50 χρόνων εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης στο ρέμα της Χελειδονούς κλιμάκιο της ΕΚΑΜ.

Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται στις πλημμύρες που προκλήθηκαν πριν από πέντε ημέρες στη Δυτική Αττική από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε μετά από καταγγελία της εν διαστάσει σύζυγός του στο Αστυνομικό Τμήμα, ότι δεν μπορεί να τον εντοπίσει.

Αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, στο ύψος του Λαϊνόπουλου, και στη συνέχεια - σε απόσταση περίπου 500 μέτρων οι πυροσβέστες εντόπισνα τη σορό του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη, όταν ξέσπασε η κακοκαιρία, είχε πάει το παιδί του στο σταθμό του ΟΣΕ και από τότε εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Μετά τον άνδρα στο Μενίδι που εγκλωβίστηκε με τη μητέρα του στο αυτοκίνητό του και την 43χρονη γυναίκα στο Καματερό, η σορός της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φρεαττύδα, ένας ακόμη άνθρωπος ήρθε να προστεθεί τους νεκρούς από την κακοκαιρία που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την Αττική και ειδικά τα δυτικά της προάστια.