broxopoulou skoupidia

Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε το 2003 όταν περνούσε την πόρτα του τηλεοπτικού reality "The Wall."

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υφαίνει κίτρινα ψυχογραφήματα και όλη η Ελλάδα να χτυπιέται με την Ρoύλα τον Aλβανό, τον γάμο τα οικόπεδα, τα ταξίδια η Ολυμπιακή και τα λούσα.

Απο τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια. Χρόνια που κατέστρεψαν την Ρούλα. Τόσο ψυχολογικά, αλλά κυρίως οικονομικά.

Η εικόνα της χθές το απόγευμα να ψάχνει φαγητό σε κάδους σκουπιδιών της Γλυφάδας πάνω στην παραλιακή μόνο συναισθήματα λύπησης μπορεί να φέρει σε όλους.

Είτε την συμπαθήσαμε είτε όχι.

Κρίμα... κατάντια... άλλο ένα θύμα της τηλεοπτικής υποκουλτούρας των reality. Άλλη μια ψυχή χαμένη μέσα στα σκουπίδια!

gossip-tv

alexiou syntagma katharistries

Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, που διοργανώθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης για τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν εδώ και 11 μήνες τις κινητοποιήσεις τους.

«Είμαστε όλοι καθαρίστριες», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο πολυπληθές κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» και της Αλληλεγγύης για Όλους.  

Η πλατεία Συντάγματος αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει όλους τους αλληλέγγυους στον αγώνα των καθαριστριών.

kosmos

katharistries

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η Χαρούλα Αλεξίου όταν φορώντας ένα κόκκινο γάντι, παρόμοιο με αυτά που φορούν οι καθαρίστριες  και με σηκωμένη τη γροθιά τόνισε:

«Δεν νιώθω μόνη, είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι από όλους τους χώρους που συμπαραστέκονται σ' αυτόν τον αγώνα».

xaris ganti

ÓÕÍÁÕËÉÁ ÔÇÓ ×ÁÑÉÓ ÁËÅÎÉÏÕ ÓÔÏ ÓÕÍÔÁÃÌÁ ÃÉÁ ÔÉÓ ÁÐÏËÕÌÅÍÅÓ ÊÁÈÁÑÉÓÔÑÉÅÓ ÔÏÕ ÕÐ. ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

olga tremi

Παρελθον από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποτελεί πλεον η Ολγα Τρέμη, καθώς υπέβαλε την παραίτηση της.

Η Όλγα Τρέμη με μια γενναία ίσως και απεγνωσμένη κίνηση της επιταχύνει τις αναμενόμενες εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του MEGA.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου υπέβαλε την παραίτηση της παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι του καναλιού δεν το επιθυμούσαν και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.

Η ίδια όμως ήταν αποφασισμένη και επέμεινε, προφανώς θεωρώντας ότι η παρούσα κατάσταση δεν εξασφαλίζει αυτά που εκτιμά ότι χρειάζονται για την ανάκαμψη του δελτίου.

Η παραίτηση της θα γίνει επισήμως δεκτή απο το επόμενο ΔΣ του καναλιού που αναμένεται σε μια τελευταία προσπάθεια να την κρατήσει στο δυναμικό του να της προτείνει την παρουσίαση μιας βράδυνης εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.

Ειναι άγνωστο αν η κ. Τρέμη θα το αποδεχθεί ή θα επιμείνει στην απόφαση της να αποχωρήσει απο το κανάλι .Αν αποχωρήσει σημαίνει ότι έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Διάδοχος της στο MEGA φαίνεται για την ώρα η Μαρία Σαράφογλου που εντάχθηκε στο κανάλι απο την πάλαι ποτέ ΕΡΤ. Αρκετοι πάντως θεωρούν ότι ίσως τελικά να μην είναι αυτή που θα καθίσει στην καρέκλα της κεντρικής παρουσιαστριας το Σεπτέμβριο αλλα κάποιο άλλο πρόσωπο με μεγαλύτερο πολιτικό βάρος.

Στο κανάλι το κλίμα ειναι αμήχανο και πολλοί τεχνικοί αλλα και δημοσιογράφοι μιλούν κολακευτικά για τη συνεργασία που είχαν με την Τρέμη.

 

Ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Καμουράκη-Οικονομέα...

xasapoloulos doukakarou

Από τις 21 Ιουλίου στο τιμόνι της εκπομπής "Πρωινό Mega" αντικαθιστώντας το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα θα βρίσκονται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Δημήτρης Τάκης και η Λίζα Δουκακάρου.

Έτσι, από τη Δευτέρα και κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 06:45 με 10:00 το πρωί, η ενημερωτική εκπομπή «Πρωϊνό MEGA» ανανεώνει για ακόμη ένα καλοκαίρι, το «ραντεβού» του τηλεοπτικού κοινού με την ενημέρωση.

«Πρωινό MEGA» από 21 ΙουλίουΡεπορτάζ, αναλύσεις και συζητήσεις στο στούντιο με προσκεκλημένους από τον πολιτικό και δημόσιο βίο, οι οποίοι θα σχολιάζουν την επικαιρότητα ανταλλάσσοντας απόψεις και φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές των θεμάτων...

thea athan 3

Η διεθνής καριέρα της Θέας Αθανασοπούλου είναι ένα διαρκές ταξίδι ανά την υφήλιο. Αφού κατέκτησε την ευρωπαϊκή σκηνή της υψηλής ραπτικής, βάλθηκε να επιβάλει την εντυπωσιακή ομορφιά της στην Απω Ανατολή.

Και όλα αυτά από ένα κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει αρχαιολόγος. Η Θέα είναι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας από την Αργυρούπολη, τα τελευταία χρόνια ζει συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και ονειρεύεται να δουλέψει κάποτε για τους οίκους Dior και Chanel.

Γιατί, όπως λέει με έμφαση, «η γαλλική μόδα διαθέτει μακρά ιστορία και είναι σεβαστή». Οσο για τον ελεύθερο χρόνο της, μολονότι δεν περισσεύει, ξέρει πώς να τον ξοδέψει: «Τρέξιμο, διάβασμα και καλή μουσική», λέει, τονίζοντας ότι «μου αρέσει που κάνω ένα επάγγελμα που συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση, χάρη στο οποίο γνωρίζεις διαφορετικά μέρη και πολιτισμούς.

Κατά βάθος είμαι εκ πεποιθήσεως φευγάτη, γι' αυτό και, όταν εγκαταλείψω τον χώρο της μόδας, θα ασχοληθώ με την υποκριτική, ένα επάγγελμα που αποτελεί μια διαφορετικού είδους φυγή από τα γήινα και καθημερινά».

thea athan 2

Είναι η Ελληνίδα που ξετρελαίνει Ευρώπη και Ασία, έχοντας ήδη μια σταδιοδρομία που εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μετρά μόλις τρία χρόνια ως επαγγελματίας στο μόντελινγκ και παρ' όλα αυτά έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά στον χώρο της παγκόσμιας μόδας.

Η Θέα Αθανασοπούλου, γνωστή σε μάνατζερ και πρακτορεία μοντέλων ως «Thea», παρότι ήθελε να σπουδάσει Αρχαιολογία, σήμερα λατρεύει τον μαγικό κόσμο της μόδας - έστω κι αν σε αυτόν βρέθηκε εντελώς τυχαία. «Τα ανοιχτά χρώματα των μαλλιών και των ματιών μου και σαφώς οι σωματικές αναλογίες μου έκαναν κάποιους να μου μιλούν επίμονα για το μόντελινγκ, κάτι που ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Κάποια στιγμή ενέδωσα και έφτιαξα το πρώτο μου book, χάρη στο οποίο άρχισε το ταξίδι».

Τα ξένα πρακτορεία θα υποδεχτούν με ενθουσιασμό τη νεοφώτιστη Θέα και η ίδια, χωρίς να το πολυκαταλάβει, θα βρεθεί να συνεργάζεται με τον σπουδαίο οίκο υψηλής ραπτικής του Alexander McQueen. «Ηταν η πρώτη φορά που δούλευα με ξένους και θεωρώ την εμπειρία μοναδική.

Στον συγκεκριμένο οίκο διδάχτηκα πώς αναδεικνύει ένα μοντέλο την υψηλή ραπτική και πώς παίρνεις το χρίσμα του ανθρώπου ο οποίος ξεπερνά τα στενά σύνορα της χώρας του δουλεύοντας με ξένους».

Μετά το Μιλάνο δοκίμασε την τύχη της στο Παρίσι, όπου και έγινε το κεντρικό πρόσωπο σε editorial μόδας μεγάλης κυκλοφορίας γυναικείων περιοδικών, όπως τα «Marie Claire» και «Harper's Bazaar». Ωστόσο, η συνεργασία που θα κάνει γνωστό το όνομά της ακόμη και στην Απω Ανατολή είναι αυτή με την εταιρεία ρούχων Giordano.

thea athan 1

H νεαρή Ελληνίδα απότην Αργυρούπολη θα σηκώσει στις πλάτες της τη διεθνή καμπάνια των τζιν του οίκου και θα πρωταγωνιστήσει στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας του Χονγκ Κονγκ. «Το να δουλεύεις με Ασιάτες είναι εκπληκτική εμπειρία. Υπάρχει επαγγελματισμός και συνέπεια. Οι μακιγιέρ για να σε βάψουν φορούν μάσκες και γάντια, ενώ το διάλειμμα που κάνεις κατά τη διάρκεια της δουλειάς δεν ξεπερνά ποτέ τα 10 λεπτά της ώρας».

protothema

aliki vougioyklaki

Δεκαοχτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη Όλοι την θυμούνται μέσα από τις ταινίες της, ενώ άλλοι την μαθαίνουν μέσα από αυτές. Ο γιατρός της Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο eirinika για τις τελευταίες δύσκολες ώρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ένα βράδυ πολύ αργά την επισκέφτηκα για να την εξετάσω και να την καθησυχάσω για να μπορέσει να κοιμηθεί, όπως έκανα τα περισσότερα βράδια. Μου λέει πριν φύγω: "Έλα εδώ γιατρέ μου, θέλω να σου δώσω να δοκιμάσεις ένα γλυκό που έφτιαξα".

"Βεβαίως" της απαντάω. Πλησίασα για να πάρω το νεραντζάκι και μου λέει: "Όχι δεν κατάλαβες". Βγάζει ένα κουταλάκι από το κομοδίνο της, ανοίγει το βαζάκι και μου λέει: "Έλα εδώ να κοινωνήσεις νεραντζάκι από τα χεράκια μου" και μου έδωσε το γλυκό με το κουταλάκι θέλοντας να μου δείξει την αγάπη της, δήλωσε και συνέχισε: «Όλοι έλεγαν, ότι αντιμετώπιζε αγέρωχα και με στωικότητα την ασθένεια της. Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.


Φοβόταν και έκλαιγε και λύγιζε. Συνειδητοποιώντας το πόσο κοντά ήταν στο τέλος της. Ένα άλλο βράδυ την επισκέφτηκα πάλι και άρχισα να κουβεντιάζω μαζί της για το προσφιλές της θέμα, τον Γιάννη τον γιο της. Όταν τελειώσαμε την κουβέντα την ρώτησα: "Θέλετε κάτι από μένα κ. Βουγιουκλάκη;".

"Ναι γιατρέ μου", απάντησε η Αλική, "Θέλω να ζήσω". Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου αυτό το θέλω να ζήσω της Αλίκης και μένα ανήμπορο να της πω ψέματα. Εκείνη την εποχή στέλναμε συνεχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων της στους αμερικανούς γιατρούς της στο Τέξας όταν πια ο καρκίνος από το πάγκρεας είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι.

Εκείνη την εποχή έπαψα να την φορτώνω φάρμακα και της έδινα μόνο ένα». Ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε και για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό της: «Ήταν συνεχώς ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Γιάννης ο γιος της, ενώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ τον έβλεπα πάντα να βγαίνει από το δωμάτιο της με δάκρυα στα μάτια, κατακόκκινο και απαρηγόρητο».

Τέλος αναφέρθηκε σε ένα ευτράπελο: «Μπήκα στο δωμάτιο της με μάσκα για να κάνω κάποια εξέταση όπου έπρεπε τα πάντα να είναι καθαρά. Πήγα λοιπόν στο διπλανό δωμάτιο για να αλλάξω και να φορέσω μία καθαρή ιατρική μπλούζα. Την βλέπω λοιπόν να με κοιτάζει και την ρωτάω "Τι συμβαίνει;". Και εκείνη μου απάντησε γελώντας: "Γιατί γιατρέ μου απαγορεύεται να σας κοιτάζω τώρα που αλλάζετε;".

Tromaktiko

vardis antonis

Οι ώρες είναι δύσκολες. Και η περιπέτεια ξεκίνησε απο την Δευτέρα, όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης παραπονιόταν έντονα για τον οισοφάγο του, καθώς οι …τροφές συγκεντρωνόταν σε ένα σημείο και δεν γινόταν η πέψη.

Η δυσλειτουργία αυτή τους οδήγησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή της Φιλοθεης , στην εντατική μονάδα του οποίου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Οι γιατροί προέβησαν σύμφωνα με κάποιες πηγές σε τραχειοστομία και πλέον η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δίπλα στον Αντώνη πέρα απο την Φιλοθέη είναι σύσσωμη η οικογένεια του.

madata

 

galazoaimatoi ellada

Τα κρυστάλλινα νερά και τον «γλυκό» ήλιο της Ελλάδας θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους αρκετοί γαλαζοαίματοι! Βασιλείς, πρίγκιπες και πριγκίπισσες φτιάχνουν βαλίτσες και ετοιμάζονται -μαζί με την πολυπληθή συνοδεία τους- να κάνουν «απόβαση» σε επίγειους παραδείσους της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα ελληνικά νησιά (και όχι μόνο).

Το φετινό κεφάλαιο «summer in Greece» άνοιξαν η πανέμορφη βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ. Βασιλικό καλοκαίρι αναμένεται να ζήσουν επίσης η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την οικογένειά του, ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με τη Σοφία, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ αλλά και Σαουδάραβες πρίγκιπες.

Υψηλές απαιτήσεις

Οι κρατήσεις έχουν ήδη γίνει σε πολυτελή ξενοδοχεία, όπου το προσωπικό εργάζεται πυρετωδώς ώστε να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των διάσημων πελατών τους. Εννοείται ότι όσοι διαθέτουν στη χώρα μας εξοχικές βίλες-παλάτια έχουν δώσει εντολή ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Πόρτο Χέλι, Πάτμος, Μεσσηνία, Κέρκυρα και Κρήτη είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που επιλέγουν οι γαλαζοαίματοι για να ξεκουραστούν. Ειδικά το Πόρτο Χέλι, που τα τελευταία χρόνια αποκαλείται «Μονακό της Ελλάδας», το επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι είτε για διακοπές είτε για να κατασκευάσουν επαύλεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο αναλυτικά, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο έχουν φτιάξει το «ησυχαστήριό» τους ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία, ενώ τα καλοκαίρια συνήθως παραθερίζουν εκεί τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα λέγεται ότι η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και ο σύζυγός της Χουάν Κάρλος ετοιμάζονται να αγοράσουν έπαυλη εκεί. Για δεύτερη εξοχική κατοικία πάντως φαίνεται ότι ψάχνει και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναθέσει σε μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο να του βρει έκταση στην Πάτμο, ένα νησί που επισκέπτεται συχνά.

Το «ανάκτορο»

Το δικό του... ανάκτορο στην Ελλάδα έχει και ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ. Μαζί με τη σύζυγό του Μάξιμα και τις τρεις μικρές κόρες τους Κατερίνα - Αμαλία, Αλεξία και Αριάν είχαν έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον γάμο του Νικόλαου το 2010 και από τότε την ερωτεύθηκαν. Για την ακρίβεια αγόρασαν αντί 4.500.000 ευρώ ένα συγκρότημα κατοικιών σε μια έκταση πέντε στρεμμάτων στην περιοχή Δορούφι Κοιλάδας, λίγο έξω από το Κρανίδι, το οποίο μετατρέπουν βάσει των γούστων τους. Σύντομα ο βασιλιάς της Ολλανδίας και η οικογένειά του θα απολαύσουν τη μαγευτική θέα από τον προσωπικό τους παράδεισο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επισκέφτηκε πριν από μερικές εβδομάδες το Ιόνιο και τον Σκορπιό προκειμένου να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Από την άλλη, η αδελφή του πριγκίπισσα Καρολίνα φαίνεται πως έχει μαγευτεί από τις ομορφιές του Σαρωνικού. Το καλοκαίρι του 2012 έκανε low profile διακοπές στα νησιά του Σαρωνικού και χωρίς να την αντιληφθεί σχεδόν κανείς.

Η πρόταση

Η γαλαζοαίματη είχε αποδεχτεί την πρόταση της οικογένειας Νιάρχου και φιλοξενήθηκε στη Σπετσοπούλα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τις βόλτες της στην Υδρα και στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες. Με καπέλο παναμά, αέρινη πουκαμίσα και παντελόνα καμπάνα τη «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός να ψωνίζει σε μαγαζί της Υδρας, ενώ λίγο αργότερα δοκίμασε παραδοσιακούς μεζέδες σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Ευδιάθετη και χαμογελαστή, πέρασε όμορφες στιγμές με καλούς φίλους της. Αυτή δεν ήταν βεβαίως η πρώτη φορά που η Καρολίνα επισκέφτηκε την Ελλάδα, ενώ η πρόσκληση είναι και φέτος ανοιχτή...

Τις ομορφιές της Σκιάθου απόλαυσε πέρυσι και ο πρίγκιπας Κάρολος. Ο διάδοχος του στέμματος της Αγγλίας φιλοξενήθηκε στη θαλαμηγό του Σπύρου Λάτση, η οποία είχε ρίξει άγκυρα στη διάσημη παραλία Κουκουναριές. Ο γνωστός εφοπλιστής που διατηρεί στενές σχέσεις με πολλά πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ είναι άλλωστε συχνός επισκέπτης του νησιού.

Αντίθετα, Ιόνιο φαίνεται ότι ψηφίζουν ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου του Αμπού Ντάμπι, ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Κέρκυρα, καθώς και ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θανί, που αγόρασε το νησάκι Οξυά απέναντι από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Τη λεβεντογέννα Κρήτη διάλεξε για τις διακοπές του ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο δημοσίευμά της η «Espresso», είχε προκαλέσει σάλο όταν ζήτησε να εκκενωθεί γνωστός παιδότοπος στο Ηράκλειο για να παίξουν οι κόρες του. Ο 78χρονος διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο νησί με πολυπληθή συνοδεία και δεκάδες άνδρες να φρουρούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Ο μεγάλος έρωτας της Λάλα Σάλμα για την Κυλλήνη

Απόβαση σε Κέρκυρα και Μεσσηνία έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν η εντυπωσιακή πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία το περσινό καλοκαίρι απαθανατίστηκε στην Κυλλήνη αποκλειστικά από την «Espresso της Κυριακής» μαζί με τα δύο παιδιά της. Η γυναίκα του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ' -η πρώτη σύζυγος βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της πριγκίπισσας- σχεδόν κάθε καλοκαίρι φτάνει στη χώρα μας συνοδευόμενη από τον γιο της Μουλάι Χασάν και πολυπληθές προσωπικό. Η όμορφη πριγκίπισσα έχει επισκεφτεί επίσης την Ηπειρο και την Αχαΐα. Οσοι την έχουν συναντήσει δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την απλότητά της. «Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, κάνει τις βόλτες και τα ψώνια της και δείχνει πολύ απλή» είχαν σχολιάσει πέρυσι κάτοικοι της Κέρκυρας.

Η σουίτα των 30.000 € για τη βασίλισσα Ράνια!

Η πανέμορφη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές της τη χώρα μας. Ωστόσο φαίνεται πως δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην Κυλλήνη, αν και την τελευταία φορά θέλησε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει στη γραφική Φοινικούντα της Μεσσηνίας. Μαζί της είναι πάντα και εξέχουσες προσωπικότητες της Ιορδανίας. Σύμφωνα με τους κατοίκους, τη βασίλισσα συνόδευαν περίπου 15 άτομα, καθώς και αρκετά μέλη της προσωπικής της ασφάλειας. Το καλοκαίρι του 2010 είχε διαμείνει στο στολίδι της Μεσσηνίας, το «Costa Navarino». Φυσικά φιλοξενήθηκε στη σουίτα των... 30.000 ευρώ ημερησίως. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έμειναν σε δωμάτια που έφταναν σε κόστος τα 4.000 ευρώ. Οσο και αν η ίδια προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, δεν τα κατάφερε.

Γιούλη Σταρίδα 

Περισσότερα Άρθρα...