Σοβαρό τροχαίο στη Γλυφάδα για την Μαριάντα Πιερίδη

Showbiz - Music
Tools

smart anapoda

Αγιο είχε η Μαριάντα Πιερίδη! Η όμορφη τραγουδίστρια σώθηκε από θαύμα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της χθες το μεσημέρι στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Τροχαίας Αττικής, η τραγουδίστρια βγήκε αιμόφυρτη μέσα από μια μάζα σιδερικών, αφού το αυτοκίνητό της, τύπου Smart, διαλύθηκε από τη σύγκρουση, ενώ λίγο έλειψε να κοπεί στη μέση, αφού παρά τρίχα δεν έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ. Tο μικρό Smart της Μαριάντας Πιερίδη προσγειώθηκε με τον «ουρανό», αφού πρώτα έκανε μια σειρά από τούμπες στον αέρα.

Το τροχαίο συνέβη χθες λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι. Η τραγουδίστρια μόλις είχε φύγει από κέντρο τεχνητού μαυρίσματος (solarium) απ' όπου μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες στο Twitter και οδηγούσε στη Γλυφάδα με κατεύθυνση προς την παραλιακή. Την ώρα που περνούσε από τη διασταύρωση των κεντρικών οδών Σάκη Καράγιωργα και Κύπρου, μια άλλη οδηγός, με αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris, παραβίασε το stop κι έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της τραγουδίστριας. O εκκωφαντικός θόρυβος από τη σύγκρουση έκανε τους περιοίκους να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους, ενώ την ίδια ώρα περαστικοί οδηγοί, βλέποντας την τρελή πορεία του Smart στον αέρα, «κοκάλωναν» τα οχήματά τους μη πιστεύοντας στα μάτια τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και όπως αποτυπώνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, το αυτοκίνητο της Μαριάντας Πιερίδη, που «έσκασε» στον δρόμο αναποδογυρισμένο, δίπλα σε κολόνα της ΔΕΗ, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Οσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό φοβήθηκαν μήπως γίνει έκρηξη κι έτρεξαν με αγωνία να βγάλουν τη Μαριάντα Πιερίδη από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Εκείνη σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει σε νοσοκομείο την τραγουδίστρια που έχει χτυπήσει στο κεφάλι και τη μέση. Στο σημείο βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και ο σύντροφος της τραγουδίστριας Νέστορας Φωτιάδης, ο οποίος από το άγχος του φώναζε στους αστυνομικούς να συντομεύουν τις διαδικασίες και να μεταφερθεί η αγαπημένη του στο νοσοκομείο για να την περιθάλψουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, η Μαριάντα Πιερίδη έτρεμε από το σοκ, ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπαθούσε να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως είναι καλά. Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του «Ευαγγελισμού» όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις, ακτινογραφίες στο κεφάλι, στη μέση και τον θώρακα, ενώ της έκαναν και υπέρηχο στην κοιλιακή χώρα για τυχόν εσωτερική αιμορραγία. Σύμφωνα μάλιστα με τους θεράποντες ιατρούς, η τραγουδίστρια φέρει επιπόλαια τραύματα στο κεφάλι, ενώ, όπως μας επιβεβαίωσε και ο διοικητής του «Ευαγγελισμού» Μιχάλης Θεοδώρου, η Μαριάντα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

espresso