​Όλα τα ενδεχόμενα για την συνέχιση και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων προσπαθεί να καλύψει η UEFA και για αυτό το λόγο έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα της ακόμα και για τις λίγκες που δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Την απόφαση να αναβάλλει επ' αόριστον τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. 

Τη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδήδρομιας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για τον Τζέραλντ Μπάτλερ.

Σταματάει το ποδόσφαιρο! Την έξαρση του κορονοϊού στην Ευρώπη οδήγησε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην απόφαση να διακόψει άμεσα κάθε αγωνιστική δραστηριότητα από σήμερα 

Η UEFA ανακοίνωσε ότι λόγω κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες σε Champions League και Europa League. Έτσι, δεν θα γίνει ούτε το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για περισσότερα από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 29' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σεμέδο, αλλά δεν λύγισε απέναντι στην Γουλβς. Την κοίταξε στα μάτια και προηγήθηκε στο 54’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη, με την αγγλική ομάδα να ισοφαρίζει στο 67’ με ένα τυχερό γκολ του Νέτο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt.gr, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12.03.2020).

Περισσότερα Άρθρα...