Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των "16" του Champions League

Κόσμος
Tools

Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των "16" του Champions League. Στις 14:00GR μαθαίνει ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλό του στους "32" του Europa League.

Τα ζευγάρια των 16 του Champions League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν - Παρί Σεν Ζερμέν
Γαλατασαράι - Τσέλσι
Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ - Ντόρτμουντ
Αρσεναλ - Μπάγερν Μ.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 και 19 και 25 και 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 και 12 και στις 18 και 19 Μαρτίου.

Στις 14:00GR γίνεται η κλήρωση του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει μια εκ των: Βαλένθια (Ισπανία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Γκενκ (Βέλγιο), Σεβίλλη (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Τότεναμ (Αγγλία), Νάπολι (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Βασιλεία (Ελβετία).

Οι αγώνες των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα των «ισχυρών» στις 13 και 20 Μαρτίου.

 

Μίτσελ: Τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη η Μάντσεστερ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ αναγνώρισε το μεγαλείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως επισήμανε ότι και τον περασμένο καλοκαίρι ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν στην σημερινή κλήρωση.

«Είναι ένα φανταστικός προημιτελικός Μας αρέσει να παίζουμε σε μυθικά στάδια. Θα έρθει μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδό μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν είναι το ίδιο όπως με τον Φέργκιουσον αλλά είναι τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη. Δείτε το δυναμικό της και θα καλάβετε γιατί μιλάμε».

Οσον αφορά τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να προκριθεί, ο Μίτσελ τόνισε: «Θα επαναλάβω ότι είπα και τον περασμένο Αύγουστο. Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε σήμερα εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία όπως κάναμε μέχρι τώρα».