Μαθητές πουλούσαν ναρκωτικά στο προαύλιο του σχολείου τους!

Νεολαια - Εκπαιδευση
Tools

sxol aithousa

Καθηγητής έπιασε στα πράσα μαθητές την ώρα που έκαναν διακίνηση ναρκωτικών στο προαύλιο του σχολείου!

Ανάστατη είναι η κοινωνία της ανατολικής Φθιώτιδας μετά την αποκάλυψη ότι τρεις μαθητές πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από τον καθηγητή τους ενώ έκαναν διακίνηση ναρκωτικών, και μάλιστα μέσα στους σχολικούς χώρους.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ημέρα» που έφερε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο καθηγητής πλησίασε τους τρεις μαθητές στο προαύλιο, βλέποντας ότι κάποια ύποπτη συναλλαγή γινόταν μεταξύ τους. Τότε ένας από τους μαθητές προσπάθησε να ξεφορτωθεί τη μικροποσότητα χασίς που κρατούσε πετώντας τη μακριά.

Ο καθηγητής βρήκε το σακουλάκι με τα ναρκωτικά και αφού διαπίστωσε ότι περιείχε χασίς, ενημέρωσε τον διευθυντή. Ακολούθησε διακοπή των μαθημάτων και πολύωρη συνέλευση του Συλλόγου των Καθηγητών, στη διάρκεια της οποίας υπήρξαν έντονες διαφωνίες για τον χειρισμό του θέματος, καθώς άλλοι υποστήριζαν ότι το θέμα έπρεπε να αντιμετωπιστεί παιδαγωγικά κι αυστηρά μέσα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής κοινότητας και άλλοι ότι έπρεπε να ενημερωθούν οι αρχές.

Τελικά η συνεδρίαση διεκόπη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε η αστυνομία και ο διευθυντής του σχολείου έδωσε κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

εσπρεσο