Είμαστε στο σημείο "0". Με πειθαρχία, λογική κι ομοψυχία θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας

ΓΝΩΜΕΣ
Tools

Είμαστε στο σημείο μηδέν. Με πειθαρχία, λογική και ομοψυχία θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας, έτσι ώστε να τον περιορίσουμε. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, τηρούμε σχολαστικά τους όρους υγιεινής, φερόμαστε υπεύθυνα και προστατεύουμε ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες με "βαρύ" ιατρικό ιστορικό.

Με υπομονή πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δευτερογενείς συνέπειες στην οικονομική μας καθημερινότητα. Η ζωή μας θα αλλάξει και θα αλλάξει δραστικά και δραματικά. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για ένα νέο πλάνο ζωής, γιατί όταν γίνεται ένας σεισμός και πέφτει το σπίτι σου, η επόμενη μέρα είναι δραματική και πολύ δύσκολη.

Με εθνική συστράτευση, ομοψυχία και απομόνωση των ακραίων στοιχείων από κάθε πλευρά, είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι μια ευρωπαϊκή χώρα δεν κάμπτεται, ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις από έκτακτες καταστάσεις και ταυτόχρονα διαθέτει ένα εθνικό μέτωπο που την επομένη της όποιας κρίσης, τρώει... σίδερα!

Διδάσκουμε πολιτισμό σε αντίθεση με αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν για τον fake πολιτισμό τους και τις ψεύτικες δημοκρατικές ευαισθησίες τους.

Η ατομική ευθύνη είναι δεδομένη. Δεν περισσεύει κανένας, αλλά και κανένας δεν πρέπει να μειώνει την εθνική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. ήμερα δεν υπάρχει κανένας διχασμός.

Ολόκληρη η κοινωνία είτε ενεργητικά, είτε παθητικά στηρίζει και εμπιστεύεται την κυβέρνηση. Όσοι δεν το πράττουν, προφανώς είναι κομπλεξικοί και στερούνται στοιχειώδους αντίληψης των πραγμάτων. Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους και όλα θα πανε καλά! 

marketnews