Άση Μπήλιου: Tο 2020 δεν θα είναι εύκολη χρονιά από το ξεκίνημά της

ΓΝΩΜΕΣ
Tools

biliou

Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική όσον αφορά στις αστρολογικές προβλέψεις για το 2020. Οπως αναφέρει, μεταξύ των άλλων, σε συνέντευξή της:

«Πιστεύω ότι δεν είναι εύκολη χρονιά στο ξεκίνημά της. Είναι μια χρονιά που ξεκινάει με μια ζόρικη όψη και μια ζόρικη έκλειψη. Να δούμε τι θα είναι. Γενικά δεν είναι χαλαρά τα πράγματα, σε καμία περίπτωση. Έχει κάποιες όψεις που είναι δύσκολες.

Αυτή η όψη που έχουμε του Κρόνου-Πλούτωνα, στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Ιανουάριο, είναι όψη που αν ανατρέξεις στον τελευταίο αιώνα, συνδέεται με τις ενάρξεις πολέμων και φυσικές καταστροφές. Εγώ απλά εύχομαι ό,τι και να είναι, να μην έχει θύματα και να είναι ανώδυνο.

Αν με ρωτάτε, αν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα αυτό που λέω, αλλά με τον παγκόσμιο χώρο.

Για να καταλάβετε, την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν σε αντίθεση ήταν τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη και τότε είχαμε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.

Το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, σύμφωνα με τους αστρολόγους:

Το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, είναι η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα, η οποία πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του 2020 και θα διαρκέσει 5 περίπου έτη. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα καταστεί σαφές πώς είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να αλλάξει πορεία.

Οι αλλαγές που φέρνει μερικές φορές πραγματοποιούνται με βίαιο τρόπο, όπως με επαναστάσεις και πολέμους.

Το 2020 και τα επόμενα έτη, η ανθρωπότητα θα επικεντρωθεί στην ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για τη βελτίωση συνθηκών της ανθρωπότητας…  

Ας ελπίσουμε τα καλύτερα!