Η Ελληνικό Α.Ε. σφράγισε το κυλικείο-μπάρ στην "ελεύθερη" παραλία του Αγ. Κόσμα!

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

paralia ag kosma

Το silvercity.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ του με τίτλο «Τι συμβαίνει στην παραλία του Αγ Κοσμά;», είχε εκφράσει την έκπληξή του για το γεγονός, ότι σε αυτήν την «ελεύθερη» παραλία είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε..... επιχείρηση ιδιώτη επιχειρηματία με την ανοχή του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Χρ. Κορτζίδη, ο οποίος διατράνωνε κάποτε, ως πρώην δήμαρχος Ελληνικού, τον αγώνα του να φύγουν από την παραλία αυτή όλοι οι επιχειρηματίες, καταδικάζοντας τις πρακτικές τους.

Στη συνέχεια κατέστη φανερό, ότι η επιχείρηση αυτή είχε επεκτείνει τις δραστηριότητες και τις εγκαταστάσεις της (ελέγχεται η νομιμότητά τους), ενώ ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης παρέμενε αδρανής και σιωπούσε, αποκρύπτοντας ακόμη και το γεγονός, ότι από την επιχειρηματική αυτή δραστηριότητα ο δήμος Ελληνικού-Αρυρουπολης δεν εισέπραττε, όπως θα όφειλε, κανένα απολύτως έσοδο!

Πληροφορούμαστε, ότι την Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013, η Ελληνικό Α.Ε., στην οποία σημειωτέον είχε περιέλθει με νόμο η κυριότητα της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, συμπεριλαμβανομένης της παραλίας Αγ. Κοσμά, προχώρησε από μόνη της στο … σφράγισμα της εν λόγω επιχείρησης!!