Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στους πρώτους δήμους πανελλαδικά όπου εφαρμόζεται στα ΚΕΠ ο πρωτοποριακός θεσμός του "myKEPlive"

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Tο "myKEPlive" είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός των δημοτών μέσω τηλεδιάσκεψης/ βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις.

Στόχος του myKEPlive είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους πολίτες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ.
Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από το κράτος με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνση τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Περιλαμβάνει διοικητικές διαδικασίες και διοικητική ενημέρωση που διεκπεραιώνονται από υπαλλήλους των ΚΕΠ επιλέγοντας μια από τις παρακάτω θεματικές υπηρεσίες:
– Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων
– Υπηρεσίες για επιχειρήσεις
– Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία
– Εξυπηρέτηση από τον Δήμο σας

Στο myKEPlive μπορείτε να μπείτε από παρακάτω link και να ακολουθήσετε τις οδηγίες ταυτοποίησης χρήστη:
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-kentro-exupereteses-politon-kep?fbclid=IwAR3BIhaOrDzJn0rr3c9wCA7g-dB7e7lupkmIwDEJK0M_jt9TLpXcksgOFiI