Μουτσινάς: Εμάθα τη διαγραφή μου από ..τα ΜΜΕ!! Απογοητέυσαμε τον κόσμο. Με ψεύτικα υποστηλώματα η κυβέρνηση!

Ελλάδα
Tools

moutsinas

«Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης...! Δεν θέλουμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται σε ψεύτικα υποστυλώματα...", τόνισε ο Βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή διαγραφής του από την ΔΗΜ.ΑΡ., δήλωσε "απογοητευμένος" από την εξέλιξη :"Στεναχωριέμαι γιατί δεν καταφέραμε τελικά να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες που είχαν χτίσει οι πολίτες για το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. Δυστυχώς... Εισπράττουμε τα επίχειρα μιας διαγραφής χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου, χωρίς να ερωτηθούμε, χωρίς καν να συμμετέχουμε στην διαμόρφωση της πρότασης αυτής για την οποία κατηγορούμαστε, ενώ μας είπαν να την υπογράψουμε".

Ο κ. Μουτσινάς, καταλόγισε στην τρικομματική κυβέρνηση ότι ασχολείται με την συμπληρωματική και όχι με την κύρια δικογραφία, από την οποία όπως τόνισε προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. "Παίρνουν αποσπασματικά την συμπληρωματική δικογραφία των Εισαγγελέων", δήλωσε χαρακτηριστικά, "ενώ την κύρια δικογραφία που βγήκε το Νοέμβριο δεν την έχουν ακουμπήσει. Εκεί αναφέρονται σαφέστατα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο", είπε.

Και συνεχισε: "Ειλικρινά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πέσει η Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται με ψεύτικα υποστηλώματα. Θέλει ουσιαστικές, πολιτικές παρεμβάσεις, για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος... Οι πολιτικοί αυτοί που ανέλαβαν την δύσκολη δουλειά να εξυγιάνουν την χώρα, μάλλον, είναι αυτοί που είναι οι περισσότερο μπλεγμένοι στα γρανάζια του συστήματος".

Ερωτηθείς για το αν συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., από πού ενημερώθηκε για την διαγραφή του και τέλος κληθείς να σχολιάσει τις συνοδευτικές της επιστολής διαγραφής δηλώσεις του κ. Κουβέλη, απάντησε:

"Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης... Τον πήρα τηλέφωνο στην γιορτή του, αλλά το τηλέφωνό του βούιζε, δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του. Πιστεύω πως η ηγεσία δεν στηρίζει τις θέσεις τις οποίες αυτή η ίδια επεξεργάστηκε".

e-volos