Παρ07192019

Τελευταία ΕνημέρωσηΠαρ, 19 Ιουλ 2019 12am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νοτιοι δημοι Αλιμου ΑΛΙΜΟΣ: "Εφυγε" ο πρ. δήμαρχος Παύλος Τζιβανίδης

ΑΛΙΜΟΣ: "Εφυγε" ο πρ. δήμαρχος Παύλος Τζιβανίδης

tzibanidis alimos

Πλήρης ημερών, "έφυγε" από τη ζωή χθες Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου ο Παύλος Τζιβανίδης, που είχε διατελέσει δήμαρχος Αλίμου επί δύο συνεχείς περιόδους (1975 - 1982), επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συνδυασμός Δημοκρατικής Ενότητας".

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης συγκάλεσε σήμερα στις 8.30 έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον θάνατο του πρ. Δημάρχου Παύλου Τζιβανίδη, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο στην περιοχή Καμάρα Αιγιαλείας.

Ο αείμνηστος Παύλος Τζιβανίδης γεννήθηκε στο Βελεστίνο από γονείς πρόσφυγες. Το 1932 η οικογένειά του μετοίκησε στη Λίμνη Ευβοίας και κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1940 η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην (τότε) κοινότητα Καλαμακίου Αττικής, όπου ο πατέρας του ίδρυσε το πρώτο φαρμακείο της περιοχής.

Ο Παύλος Τζιβανίδης, ασχολήθηκε με τα κοινά του Καλαμακίου για πρώτη φορά το 1964, όταν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό που υποστηρίχθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το 1967 καθαιρέθηκε μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμβούλους από το καθεστών των συνταγματαρχών και επανήλθε το 1974, όταν ορίστηκε υπηρεσιακός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

vimaonline