Τρι02192019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤρι, 19 Φεβ 2019 12pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κοινωνικα Γενικά Η ΕΛΑΣ αναζητεί έξι αλλοδαπούς για την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη

Η ΕΛΑΣ αναζητεί έξι αλλοδαπούς για την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη

15xronos argyr aytokt

Τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ ερευνά κάθε δυνατή πηγή για άντληση πληροφοριών με την προσοχή να στρέφεται στα σημειώματα που άφησε ο 15χρονος αλλά και το προσωπικό του ημερολόγιο και αναζητεί έξι αλλοδαπούς οι οποίοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του που οδήγησε στην αυτοκτονία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι άτομα οι οποίοι είναι αλλοδαποί.

Πρόκειται για συμμαθητές του που ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα.

Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.

Η κηδεία του αυτόχειρα δύστυχου 15χρονου μαθητή έγινε τη Δευτέεα το απόγευμα στο Κοιμητήρια της Αργυρούπολης.

pronews

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία - σοκ του 15χρονου στην Αργυρούπολη