Δευ06262017

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 26 Ιουν 2017 3pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εργασιακα-Ασφαλιστικα Εργασιακά

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Αρνητική η συνάντηση με Σκουρλέτη. Αλλη μία επικοινωνιακή απάτη το "σχέδιο" της κυβέρνησης

skourletis poeota
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ μετά την συνάντηση που είχε με τον Υπ. Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 η προγραμματισμένη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Για μια ακόμη φορά θέσαμε υπόψη του Υπουργού Εσωτερικών το επιτακτικό πλέον αίτημα για την οριστική επίλυση του προβλήματος και την τακτοποίηση των Παρατασιούχων-Συμβασιούχων, αφού διαπιστωμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

Το «σχέδιο» περιλαμβάνει την δυνατότητα σύναψης δίμηνων συμβάσεων στους Δήμους που θα καταρρεύσουν λειτουργικά μετά την απόλυση των εργαζομένων, καθώς και στην έγκριση περίπου 2.400 αιτημάτων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού Δήμων, που έγιναν προς το Υπουργείο Εσωτερικών από το 2016 έως και σήμερα. Καμιά αναφορά καν για μοριοδότηση των εργαζομένων που ούτως ή άλλως δεν αποτελούσε σημείο συζήτησης για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ποτέ δεν κατέθεσαν τα όπλα, δεν λιποτάκτησαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα, κατά της πολιτικής των Μνημονίων που μόνο στόχο έχουν την ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

Έτσι και σήμερα διαμηνύουμε στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να αποδεχθούμε ούτε μία απόλυση συμβασιούχου. Οι προσδοκίες τριών (3) ετών που καλλιέργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. δεν μπορούν να σβηστούν μέσα σε μία στιγμή και τόσο εύκολα.

Η επικοινωνιακή τακτική για δήθεν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού έχει ως μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους, που βλέπουν την απόλυση «προ των  πυλών».

Αυτή τη στιγμή η απογοήτευση και η αγανάκτηση πρέπει να μετατραπεί σε αγωνιστικό θυμό, σε οργανωτική συσπείρωση των εργαζομένων ώστε μέσα από τα Σωματεία τους και την Ομοσπονδία να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις. Μαζικοποιούμε την συμμετοχή των εργαζομένων προκειμένου να νεκρώσουν τα γκαράζ καθαριότητας όλων των Δήμων της χώρας.

Προετοιμάζουμε την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα των συμβασιούχων όλης της χώρας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 22  ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα), στις 10.30 το πρωί.

Το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ίδια ημέρα. Την ίδια στιγμή, περιφρουρούμε τα γκαράζ των Δήμων σε αναμονή των αποφάσεων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που θα συνεδριάσει εκ νέου την ΠΕΜΠΤΗ με πρόταση την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλαίσιο.

Απέναντι σ’ αυτή την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον κυβερνητικό εμπαιγμό εμείς ως μόνη λύση πλέον απαιτούμε την άμεση μετατροπή των συμβάσεων σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου:

•    Των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες Καθαριότητας και έχουν πάρει παρατάσεις.
•    Των εργαζομένων που προσλήφθηκαν από τους προσωρινούς πίνακες διαγωνισμών του Α.Σ.Ε.Π.
•    Των εργαζομένων στα Κοινωνικά Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Η.Φ.Η., Κ.Δ.Α.Π.,Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α., κ.λπ.
•    Των εργαζομένων στα Κοινωνικά Προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. στους Παιδικούς Σταθμούς και οι οποίοι καλύπτουν αποδεδειγμένα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και κυρίως εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες της Κοινωνίας.
    Εργαζόμενοι που στο σύνολο τους αποδεδειγμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και εργάζονται στους Δήμους για πολλά χρόνια.

Παράλληλα απαιτούμε και διεκδικούμε:
•    Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των υπηρεσιών των Δήμων.
•    Κατάργηση του άρθρου 61 του Ν.3979/2011 που δίνει το δικαίωμα στις Δημοτικές Αρχές να εκχωρούν την αρμοδιότητα της υπηρεσίας Καθαριότητας στους εργολάβους.
•    Καμία περικοπή ή μείωση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, που σύμφωνα με την «συμφωνία» και το 4ο μνημόνιο αμφισβητείται.
•    Ίση αμοιβή για την ίδια εργασία. Όλοι οι εργαζόμενοι-συμβασιούχοι στους Ο.Τ.Α., ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας και φορέα απασχόλησης να αμείβονται σύμφωνα με το Μισθολόγιο.

    Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρά τις όποιες πολιτικές δεσμεύσεις γνωρίζουν πως μόνο ο συμμετοχικός, ενωτικός και αποφασιστικός αγώνας τους είναι η εγγύηση επίλυσης των προβλημάτων  τους. Τα δικαιώματα των εργαζομένων κατακτήθηκαν με διαρκείς και επίμονους αγώνες στους δρόμους και στο πεζοδρόμιο. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ολονύκτια διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ έξω από το ΥΠ.ΟΙΚ. για τα Νοσοκομεία

poedin diamartiria
 
Την είσοδο του υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης έχτισαν με πλίνθους μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, που...
πραγματοποίησαν ολονύκτια διαμαρτυρία.

Οι συγκεντρωμένοι κρέμασαν ένα μεγάλο πανό, που γράφει «υπουργείο ανεκπλήρωτων δεσμεύσεων», «μας έπνιξαν χρέος και μνημόνια», ενώ δείχνει τους Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο να φορούν γραβάτες πανηγυρίζοντας τη συμφωνία του Eurogroup.

Τονίζουν ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη τους, αφού οι δαπάνες για τη δημόσια Υγεία θα παραμείνουν καθηλωμένες προκειμένου να τροφοδοτείται το πρωτογενές πλεόνασμα.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε χθες βράδυ και θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι. Τα βασικά αιτήματα της ΠΟΕΔΗΝ είναι η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά των υπαλλήλων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας, η αύξηση των δαπανών υγείας και η σύγκλιση των δαπανών με τον μέσο όρο των χωρών της Ε.Ε., αλλά και μονιμοποίηση επικουρικού προσωπικού...

Από την κινητοποίηση
efsyn.gr

Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις & μετατάξεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

dimosio ipallilos grafeio

Τις προσλήψεις και τις μετατάξεις στο Δημόσιο που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. 

Συνοπτικά:

Δήμος Νέας Ιωνίας: Πρόσληψη 39 ατόμων

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την στελέχωση της Δημοτικής Κατασκήνωσης, ανακοινώνει την πρόσληψη για διάστημα μικρότερο των 3 μηνών σύνολο, σύμφωνα με τις κατασκηνωτικές περιόδους, συνολικά τριάντα εννέα (39) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

6 Κοινοτάρχες για τις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους: 1η περίοδος (19-06-2017 έως 1-07-2017), 2η περίοδος (03-07-2017 έως 15-07-2017) και 3η περίοδος (17-07-2017 έως 29-07-2017), Αλεποχώρι Αττικής

3 Κοινοτάρχες για την 4η περίοδο (31-07-2017 έως 12-08-2017), Αλεποχώρι Αττικής

30 Ομαδάρχες για τις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους: 1η περίοδος (19-06-2017 έως 1-07-2017), 2η περίοδος (03-07-2017 έως 15-07-2017) και 3η περίοδος (17-07-2017 έως 29-07-2017), Αλεποχώρι Αττικής.

Οι Ομαδάρχες και οι Κοινοτάρχες πρέπει να έχουν απαραιτήτως προηγούμενη κατασκηνωτική εμπειρία (Απόφοιτοι ή Φοιτητές των Α.Ε.Ι. –Τ.Ε.Ι. ή Σπουδαστές ή Απόφοιτοι Λυκείου και ελλείψει αυτών Μαθητές Λυκείου ή Απόφοιτοι – Μαθητές της Γ’ Γυμνασίου).

Προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοι και ακολουθούν οι Δημότες του Δ. Νέας Ιωνίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Νέας Ιωνίας, Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Βοσπόρου 121, Τ.Κ. 142 35, Νέα Ιωνία, Αττική.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης, του πιστοποιητικού υγείας και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στο Δημαρχείο ή στο site του Δήμου: www.neaionia.gr – Προκηρύξεις.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-05-2017 έως και 02-06-2017.

Δήμος Νέας Ιωνίας: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας για την υλοποίηση του προγράμματος θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως 2 μήνες, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΠΕ Ναυαγοσώστες (15-06-2017 έως 21-07-2017), Ν. Ιωνία Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Νέας Ιωνίας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Προσωπικού, Αγίου Γεωργίου 40, Τ.Κ. 142 34, Νέα Ιωνία, Αττική.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στο Δημαρχείο ή στο site του Δήμου: www.neaionia.gr-Προκηρύξεις.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-05-2017 έως και 02-06-2017.

Δήμος Νέας Ιωνίας: Πρόσληψη 15 ατόμων

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών αναγκών του προγράμματος θερινής απασχόλησης για παιδιά Νηπιακής Ηλικίας έως και της Τελευταίας Τάξης του Δημοτικού Σχολείου του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως 2 μήνες, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

10ΠΕ/ΤΕ Προσωπικό Δημιουργικής Απασχόλησης (Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Πτυχιούχοι Θεατρικών Σπουδών, Πτυχιούχοι Μουσικών Σπουδών) (16-06-2017 έως 28-07-2017), Ν. Ιωνία Αττικής

3ΠΕ/ΤΕ Προσωπικό Δημιουργικής Απασχόλησης (Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Πτυχιούχοι Θεατρικών Σπουδών, Πτυχιούχοι Μουσικών Σπουδών) (16-06-2017 έως 14-07-2017), Ν. Ιωνία Αττικής

2ΠΕ Ναυαγοσώστες (16-06-2017 έως 28-07-2017), Ν. Ιωνία Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Νέας Ιωνίας, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Προσωπικού, Αγίου Γεωργίου 40, Τ.Κ. 142 34, Νέα Ιωνία, Αττική.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις στο Δημαρχείο ή στο site του Δήμου: www.neaionia.gr – Προκηρύξεις.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-05-2017 έως και 02-06-2017.

Δήμος Ζαχάρως: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Δήμος Ζαχάρως, που εδρεύει στη Ζαχάρω της Π.Ε. Ηλείας, της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζαχάρως», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων» στο Δήμο, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών ή Κοινωνικής Εργασίας, για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας», Ζαχάρω Ηλείας

1ΠΕ Ψυχολόγων, για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας», Ζαχάρω Ηλείας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Ζαχάρως, Πρωτόκολλο, Τ.Κ. 270 54, Ζαχάρω, Ηλεία, (υπόψη κ. Λαμπροπούλου Ελένης).

Πληροφορίες στο τηλ.: 26253 60302.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 25-05-2017 έως και 06-06-2017.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αττική 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά» για τη στελέχωση του Παραρτήματος Ρομά, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Παιδαγωγός με ειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Αριστομένους 8, Τ.Κ. 123 51, Αγία Βαρβάρα, Αττική, (υπόψη κ.κ. Σταυρούλας Καπαράκου και Νίκης Σπηλιοπούλου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 2019352 και 213 2019353.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 23-05-2017 έως και 01-06-2017.

Πανεπιστήμιο Κρήτης/Ε.Λ.Κ.Ε.: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο της Π.Ε. Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, στo πλαίσιo υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 4314 και τίτλο AQUASPACE – Ecosystem approach to making Space for Aquaculture,(εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τελεί υπό την επιστημονική εποπτεία του κ. Καρακάση Ιωάννη, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., πλήρους απασχόλησης, 3μηνης διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης (το αργότερο μέχρι τη λήξη του προγράμματος), ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ με Διδακτορικό Δίπλωμα Βιολογίας ή συναφούς αντικειμένου με ειδικότητα στις επιπτώσεις ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στην οικολογική κατάσταση του θαλάσσιου περιβάλλοντος της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ, αποδεδειγμένη εμπειρία στην διαχείριση και ανάλυση θαλάσσιων δεδομένων βιοποικιλότητας και 5 τουλάχιστον επιστημονικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά που να αφορούν τις επιπτώσεις των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στην οικολογική κατάσταση των θαλασσίων οικοσυστημάτων, Τμήμα Βιολογίας, Εργαστήριο Θαλάσσιας Οικολογίας, Ηράκλειο Κρήτης.

Αντικείμενο εργασίας: Μελέτη χωροθέτησης των Υδατοκαλλιεργειών της Μεσογείου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων-αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων στο τηλ.: 2810 393166, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , (κ. Θωμάκης Ζαφείριος), (Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης).

Πληροφορίες για το αντικείμενο και τους όρους πρόσκλησης στο τηλ.: 2810 394061, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κ. Καρακάσης Ιωάννης).

Η παρούσα πρόταση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους:

http://www.uoc.gr

http://www.elke.uoc.gr

http://www.dasta.uoc.gr/career/

https://euraxess.ec.europa.eu/

και διέπεται από τους κανόνες του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΠΚ:

http://www.elke.uoc.gr/management/files/OXE2012_last.pdf

Πράξη συγκρότησης επιτροπής αξιολόγησης: ΑΔΑ: ΩΗΓ3469Β7Γ-ΨΤ3

Πράξη συγκρότησης επιτροπών ενστάσεων: ΑΔΑ: ΩΘΘΤ469Β7Γ-3Ρ7

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 07-06-2017, (14.00μ.μ.).

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, που εδρεύει στην Αμφίκλεια της Π.Ε. Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την παροχή «Υπηρεσιών Οικονομολόγου», διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2017, με αντικείμενο την Οικονομική Παρακολούθηση και Λογιστική Υποστήριξη του έργου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ΠΕ Οικονομικού (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

– Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

– Γενική επαγγελματική εμπειρία εκτέλεσης αντιστοίχου έργου τουλάχιστον ενός (1) έτος έστω και υπό τη μορφή της παροχής εξηρτημένης εργασίας αποδεικνυόμενη με σχετική βεβαίωση του εργοδότη.

-Τεκμηριωμένη καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, όπως προσδιορίζεται από το ΑΣΕΠ.

-Τεκμηριωμένη γνώση χειρισμού Η/Υ (όπως προσδιορίζεται από το ΑΣΕΠ) στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Συνεκτιμώμενα προσόντα

– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στο πεδίο της Οικονομικής Επιστήμης της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σχετικό Υπόδειγμα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι) μαζί με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, σε κλειστό φάκελο, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ταχ. διεύθυνση:

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, Τ.Κ. 350 02, Αμφίκλεια, Φθιώτιδα (υπόψη κ. Κούκου Ελένης).

Πληροφορίες στο τηλ./fax: 22340 23529 (κ. Κούκου Ελένη) (ΚΠΕΕ Αμφίκλειας), e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 06-06-2017, (14.00μ.μ.).

Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων»: Πρόσληψη 11 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», που εδρεύει στην Πάτρα της Π.Ε. Αχαΐας, της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, για την υλοποίηση της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Πατρέων: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», στο Ν.Π.Δ.Δ., ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, συνολικά έντεκα (11) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ Φαρμακοποιών, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πατρέων», Πάτρα

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πατρέων», Πάτρα

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα

1ΤΕ Διοικητικού/Οικονομικού (Διοικητικοοικονομικά Πτυχία), για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα

1ΔΕ Οδηγών (Δ’ (D) Κατηγορίας-Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα

2ΔΕ Μαγείρων, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα

2ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα

2ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, για τη στελέχωση της Δομής-Υποέργου «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δ. Πατρέων», Πάτρα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», Γούναρη 76, Τ.Κ. 262 24, Πάτρα, Αχαΐα, (υπόψη κας Ψαρρού).

Πληροφορίες στο τηλ.: 2610 390975.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 24-05-2017 έως και 02-06-2017.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (9), στο Δήμο, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ετήσιας διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος, συνολικά έξι (6) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής

1ΠΕ Ψυχολόγων, για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής

1ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για τη στελέχωση της Δομής «Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής

1ΔΕ Διαμεσολαβητών και ελλείψει αυτού ΥΕ Διαμεσολαβητών, για τη στελέχωση της Δομής «Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής

1ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, για τη στελέχωση της Δομής «Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής

1ΠΕ/ΤΕ Οικονομικού ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, για τη στελέχωση της Δομής «Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας», Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Αριστομένους 8, Τ.Κ. 123 51, Αγία Βαρβάρα, Αττική, (υπόψη κ.κ. Σταυρούλας Καπαράκου και Νίκης Σπηλιοπούλου).

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 2019352 και 213 2019353.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 23-05-2017 έως και 01-06-2017.

Δήμος Αθηναίων: Πρόσληψη 130 ατόμων

Ο Δήμος Αθηναίων, που εδρεύει στην Αθήνα της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων (της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας) που εδρεύουν στον Αγ. Ανδρέα Νέας Μάκρης Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., συνολικά εκατόν τριάντα (130) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4 ΠΕ Ιατροί Ειδικοτήτων (Παιδιάτρου ή Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής ή Ορθοπεδικής) εν ελλείψει αυτών, ΠΕ Ιατροί (Οποιασδήποτε ειδικότητας) και εν ελλείψει αυτών ΠΕ Ιατροί (Άνευ ειδικότητας), (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

4 ΠΕ Νοσηλευτές-τριες εν ελλείψει αυτών, ΤΕ Νοσηλευτές-τριες και εν ελλείψει αυτών, ΔΕ Νοσηλευτές-τριες, (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

2 ΠΕ Γυμναστές-τριες (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 13-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

1 ΠΕ Ψυχολόγων (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

3 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

1 ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

2 ΔΕ Ναυαγοσώστες-τριες (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 20-08-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

4 ΔΕ Μαγείρων (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

2 ΔΕ Οδηγών με Άδεια Ταχογράφου (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

107 ΥΕ Εργάτες-τριες Γενικών Καθηκόντων (με χρονική διάρκεια σύμβασης από 20-06-2017 έως 19-09-2017), Δ/νση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Παιδικών Εξοχών Δ. Αθηναίων, Άγιος Ανδρέας Ν. Μάκρης Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Αθηναίων, Γραφείο Πρωτοκόλλου, 2ος όροφος, Λιοσίων 22, Τ.Κ. 104 38, Αθήνα, Αττική.

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 5277450 (κ. Γιαννέλης), 210 5277452 (κ. Κοτελίδας), 210 5277480 (κ.κ. Σακελλαρίου, Περουτσέα, Παπουτσίδη, Γιαννίκου), 210 5277482 (κ.κ. Δουμάζου & Σούφλας), 210 5277484 (κ.κ. Μούτσελος και Μακρή).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην ανωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση του Δ. Αθηναίων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 25-05-2017 έως και 06-06-2017.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς: Πρόσληψη 1 ατόμου

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα έως έξι (06) μήνες και όχι πέραν της 17-11-2017.

ΠΕ Αρχαιολόγοι Μία (1)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, προς την υπηρεσία μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ουτσκούνη και Ρεγκούκου, Κιλκίς, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία υπόψιν κ. Γεωργίου Φλώρου (τηλ. επικοινωνίας: 2310801.402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 25-05-2017 έως 31-05-2017). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 31/05/2017

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης: Σύναψη 1 σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Στo πλαίσιo υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 4314 και τίτλο AQUASPACE – Ecosystemapproach to making Space for Aquaculture, (εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τελεί υπό την επιστημονική εποπτεία του κ. Καρακάση Ιωάννη ενδιαφέρεται να συνάψει μια (1) σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, σε εφαρμογή της παρ. 1 του άρθ. 24 του ν. 4386/2016 (ΦΕΚ Α 83).

Αντικείμενο εργασίας: Μελέτη χωροθέτησης των Υδατοκαλλιεργειών της Μεσογείου.

Διάρκεια σύμβασης: 3 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης (το αργότερο μέχρι τη λήξη του προγράμματος) μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Υπευθύνου του προγράμματος και απόφαση της Επιτροπής Ερευνών

Τόπος εκτέλεσης εργασίας: Ηράκλειο, Τμήμα Βιολογίας, Εργαστήριο Θαλάσσιας Οικολογίας

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης εργασίας : Ιούνιος 2017

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις-αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 08-06-2017 (ώρα 14:00).

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής δηλώσεων-αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, κ. Θωμάκης Ζαφείριος, τηλ.: 2810393166, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: κ. Καρακάσης Ιωάννης, Τηλέφωνο: 2810394061, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων αιτήσεων: έως και 8/6/2017

Η παρούσα πρόταση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους:

http://www.uoc.gr

http://www.elke.uoc.gr

http://www.dasta.uoc.gr/career/

https://euraxess.ec.europa.eu/

και διέπεται από τους κανόνες του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του

ΕΛΠΚ: http://www.elke.uoc.gr/management/files/OXE2012_last.pdf

Πράξη συγκρότησης επιτροπής αξιολόγησης: ΑΔΑ: ΩΗΓ3469Β7Γ-ΨΤ3

Πράξη συγκρότησης επιτροπών ενστάσεων: ΑΔΑ: ΩΘΘΤ469Β7Γ-3Ρ7

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης: Σύναψη 1 σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Στo πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ 4364 και τίτλο «Promoting awareness ofwildlife crime prosecution and liability for biodiversity damage in NATURA 2000 areas inCrete» [LIFE14/GIE/GR/000026 – LIFE Natura Themis]», (εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Ίδια Μέσα και τελεί υπό την επιστημονική εποπτεία του κου. Προμπονά Μιχαήλ, ενδιαφέρεται να συνάψει μια (1) σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, σε εφαρμογή της παρ. 1 του άρθ. 24 του ν. 4386/2016 (ΦΕΚ Α 83).

Αντικείμενο εργασίας: Γραμματειακή & Διοικητική υποστήριξη έργου / Δράσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης κοινού, επικοινωνίας και δημοσιοποίησης έργου (Communication Officer).

Διάρκεια: 20 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης (το αργότερο μέχρι τη λήξη του προγράμματος) μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Υπευθύνου του προγράμματος και απόφαση της Επιτροπής Ερευνών.

Τόπος εκτέλεσης εργασίας: Ηράκλειο, Πανεπιστήμιο Κρήτης – ΜΦΙΚ

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης εργασίας : Ιούνιος 2017

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις-αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 08-06-2017 (ημερομηνία) (ώρα 14:00).

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής δηλώσεων-αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, κ. Θωμάκης

Ζαφείριος, τηλ.: 2810393166, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: κ. Μιχάλης Προμπονάς, Τηλέφωνο: 2810 393265, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 8/6/2017

Η παρούσα πρόταση θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους:

http://www.uoc.gr

http://www.elke.uoc.gr

http://www.dasta.uoc.gr/career/

και διέπεται από τους κανόνες του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΠΚ:

http://www.elke.uoc.gr/management/files/OXE2012_last.pdf

Πράξη συγκρότησης επιτροπής αξιολόγησης: 6ΙΠΠ469Β7Γ-Ψ4Π

Πράξη συγκρότησης επιτροπών ενστάσεων: ΩΘΘΤ469Β7Γ-3Ρ7

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Πρόσληψη 62 ατόμων

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε Την πρόσληψη του παρακάτω επιστηµονικού προσωπικού και τεχνιτών, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και έως δύο (2) µήνες, µε δυνατότητα παράτασης της σύµβασης έως το τέλος του έργου.

ΠΕ Αρχαιολόγοι 4

ΠΕ Μηχανικοί 1

ΠΕ Μηχανικοί Ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών µε εξειδίκευση σε αρχαιολογικά έργα 3

ΠΕ Μηχανικοί Ειδικότητας Τοπογράφων µε εξειδίκευση σε αρχαιολογικά έργα 1

ΠΕ ∆ιοικητικού – Οικονοµικού µε εξειδίκευση στην διοικητική και οικονοµική διαχείριση έργων π̟ολιτισµού χρηµατοδοτούµενων από προγράµµατα της Ε.Ε. ή από άλλους ̟όρους

ΤΕ Μηχανικοί µε εξειδίκευση στη σχεδίαση αρχαιολογικών ευρηµάτων 2

ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (οµάδα Α-Ψηφιδωτά) 2

ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (οµάδα Β-Τοιχογραφίες) 5

Ε Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης µε ειδίκευση στα ψηφιδωτά 2

Ε Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης µε ειδίκευση στα κονιάµατα 3

Ε Μαρµαροτεχνίτες 6

Ε Εργατοτεχνίτες µε ειδίκευση σε έργα αναστήλωσης αρχαίων µνηµείων, κλασικών –

ελληνιστικών χρόνων 8

ΥΕ Χειριστής γερανού µε εµ̟ειρία σε αρχαιολογικά έργα

ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες µε ειδίκευση σε έργα αναστήλωσης αρχαίων µνηµείων, κλασικών – ελληνιστικών χρόνων 16

ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες 10

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς π̟ρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη ε̟ιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 16-18 – 59132 Βέροια, (τηλ. ε̟ικοινωνίας: 2331029737), εντός προθεσµίας ̟ πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr ) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υ̟ηρεσίας από 25-05-2017 έως 31-05-2017 (08:30 έως 14:00).

Άτομα: εξήντα δύο (62)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31/5/2017

Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών: Πρόσληψη 1 συνεργάτη

Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «GEO–CRADLE Coordinating and Integrating Regional, state–of–th–art EarthObservation Activities in NA, ME and Balkans and Developing Links with GEO relatedinitiatives towards GEOSS», με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Ζερεφό, και έχοντας υπόψη την Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης με ΑΔΑ: Ω0ΦΔ4694Φ7-ΟΨ8 ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν εξωτερικό συνεργάτη (θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή).

Αντικείμενο Έργου: Διασύνδεση και χρήση των αποτελεσμάτων των προσομοιώσεων των μοντέλων του CAMSκαθώς και επίγειων παρατηρήσεων στο πιλοτικό πρόγραμμα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή.

Διάρκεια εργασίας: 6 μήνες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται μέχρι και τις 07/06/2017 να επισυνάψουν/καταθέσουν τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο με τους εξής τρόπους:

Α) να τα αποστείλουν με email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με θέμα «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. ……/ ……-…..-2017)» ή

Β) να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως (ώρες γραφείου 9.30-16.30) στην Γραμματεία του Ιδρύματος

Γ) να τα αποστείλουν με την υπηρεσία της ταχυμεταφοράς (courier) σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ.πρωτ. ……/ ……-…..-2017)», στη διεύθυνση:

Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.

Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων

Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" style="background-color: transparent; color: #4db2ec;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 7/6/2017

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ. και από Εθνικούς πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Ευαγγελία Τρέσσου, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα έως τις 30/06/2018 με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 9.601,29€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

Κοινωνικός Λειτουργός/ 1 άτομo/ 9.601,29€/ έως 30.06.2018

Αντικείμενο έργου: Ένα (1) άτομο για παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην κοινότητα και στα σχολεία στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στη διεύθυνση: 3η Σεπτεμβρίου, Πύργος Παιδαγωγικής, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, 2ος Όροφος, τκ 56124, Θεσσαλονίκη, τις ώρες 09:00 έως 12:00 έως τις 06/06/2017 και ώρα 12:00 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος του Επιστημονικώς Υπεύθυνου του έργου.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 991239 /1244, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310-994009/4026.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6/6/2017

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10767/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Παθολογικού Τομέα στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εντατική Θεραπεία» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1646

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10774/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Μορφολογικού-Κλινικοεργαστηριακού Τομέα στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πυρηνική Ιατρική» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1644

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10763/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Παθολογικού Τομέα στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πνευμονολογία» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1643

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10771/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Μορφολογικού-Κλινικοεργαστηριακού Τομέα στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογική Ανατομική» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1647

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10769/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Τομέα Υγείας του Παιδιού στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νεογνολογία» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1649

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 413/5-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10764/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Παθολογικού Τομέα στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αιματολογία».

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 13-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1645

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Στο ΦΕΚ 388/2-5-2017 (τ. Γ΄) δημοσιεύτηκε η αριθμ. 10773/28-2-2017 Προκήρυξη πλήρωσης της παρακάτω θέσης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (Τηλ. Γραμματ. 26510-07924 και 07201)

ΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ

-Μία (1) κενή θέση Καθηγητή του Χειρουργικού Τομέα στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πλαστική Χειρουργική» .

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 10-07-2017.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: APP1561

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr ) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής στα τηλέφωνα 26510-07924 και 07201 (Διεύθυνση: Παν/πολη Ιωαννίνων-451 10).

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόσληψη 1 καθηγητή

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι στο ΦΕΚ με αριθ. 436/11.05.2017 τ. Γ΄, προκηρύσσεται μια (1) θέση Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής:

ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

(Δ/νση: Πρώην Ανατολικό Στρατόπεδο, 24100, Καλαμάτα, Πληροφορίες: κα. Ντόλου,

τηλ. 27210- 65101)

-Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ιστορία και Διαχείριση του Πολιτισμού».

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ1812

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 31.07.2017.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΑΠΕΛΛΑ (https://service-apella.grnet.gr ) μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης, καθώς και να προσκομίσουν ένα αντίγραφο αυτών στη Γραμματεία του Τμήματος. Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου www.uop.gr (Ανακοινώσεις/ Θέσεις Εργασίας).

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων: Αποσπάσεις – Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, προκειμένου να στελεχώσει τις οργανικές μονάδες της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 123/2012 (ΦΕΚ 216/Α’/05.11.2012) «Οργανισμός Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.)», προτίθεται να προβεί σε αποσπάσεις ή μετατάξεις υπαλλήλων σε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, όπως ορίζει η παρ. 2 του άρθρου 9 του Ν. 4013/2011 (ΦΕΚ 204/Α΄), όπως ισχύει και η παρ. 2 του Π.Δ 123/2012 (Α΄216), σύμφωνα και με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 100 του ν. 4472/2017 (ΦΕΚ Α’ 74).

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται κατά κλάδο και ειδικότητα ως εξής:

– Τρεις (3) θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Ειδικότητας Νομικού

– Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού Ειδικότητας Διπλωματούχων Μηχανικών

– Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, ειδικότητας Στατιστικολόγου

– Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, ειδικότητας Βιολόγου- Βιοχημικού

– Μία (1) θέση ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, Ειδικότητας Φαρμακοποιού

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2124 720, 213 2124 726 και 213 2124 723 καθημερινά και ώρες 08.00-15.30.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 14/6/2017

ΑΣΕΠ: Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για την προκήρυξη 6Κ/2017 διακοσίων τριών (203) θέσεων στην Υπηρεσία Ασύλου

asep

Ξεκινά την Πέμπτη 15 Ιουνίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την 6Κ/2017 Προκήρυξη (ΦΕΚ 17/19-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ: «Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 6Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Ιουλίου 2017, ημέρας Τρίτης».

aftodioikisi

ΑΣΕΠ: Από σήμερα Δεύτερα 29 Μαΐου οι αιτήσεις για 257 θέσεις στην Υγεία. Aναλυτικά

asep

Ξεκινά σήμερα Δεύτερα 29 Μαΐου η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/9-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 16ης Ιουνίου 2017, ημέρας Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

 Πίνακας Θέσεων

Δείτε το ΦΕΚ της προκήρυξης 5Κ 2017