Πεμ05232019

Τελευταία ΕνημέρωσηΠεμ, 23 Μαϊ 2019 7pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»: Ομοψυχία, αισιοδοξία, ενθουσιασμός για μία μεγάλη νίκη

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»: Ομοψυχία, αισιοδοξία, ενθουσιασμός για μία μεγάλη νίκη

enomeni poli

Και με φρεσκάδα και άρωμα γυναίκας το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ!!

Tην ώρα που όλοι οι άλλοι ψάχνουν εναγωνίως υποψήφιους, η "Ενωμένη Πόλη Ελληνικού-Αργυρούπολης" έκλεισε το ψηφοδέλτιό της, πάρα το γεγονός, ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που ήθελαν συμμετάσχουν ως υποψήφιοι σε αυτό το μεγάλο αυτοδιοικητικό κίνημα.

Σε οικογενειακό κλίμα ομοψυχίας, αισιοδοξίας, ενθουσιασμού, και με τον «αέρα» νίκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου με όλες και όλους τους υποψηφίους του εκλογικού συνδυασμού της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και με τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι παρουσίασαν εν συντομία τον εαυτό τους, τις μέχρι τώρα δράσεις και τα οράματά τους, καταχειροκροτούμενοι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δυναμική των νέων υποψηφίων της ΕΝΩΜΣΝΗΣ ΠΟΛΗΣ που ενθουσίασαν τους ανθυποψηφίους τους με τον καθαρό και αποφασιστικό λόγο τους, καθώς και για τα σημαντικά προσόντα και τις ικανότητες (skills) που διαθέτουν.  

«Στις εκλογές που έρχονται, η κοινωνία θα έχει ένα ξεκάθαρο μέτρο σύγκρισης. Θα έχει αυτή τη μεγάλη παράταξη που ήρθε και άλλαξε τα πάντα και απέναντί της θα στέκεται, ό,τι έχει απομείνει από αυτούς που αρνούνται να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και τις τακτικές τους. Ξεκινάμε τον προεκλογικό αγώνα μας με πίστη και χαμόγελο. Γιατί μεγαλώνουμε καθημερινά το κομμάτι του Δημότη κι όχι του οικοδεσπότη. Είμαστε. αυτοί που κόψαμε τον γόρδιο δεσμό της απραξίας και της ανικανότητας. αυτοί που έκαναν και κάνουν συνεχώς έργα για τον δήμο και τους συνδημότες μας

Χρειάζομαι την έμπνευσή σας και την καθοδήγησή σας για να σηκώνουμε το Δήμο μας ψηλά – όπως κάναμε μέχρι σήμερα - με συμπαραστάτες τους συμπολίτες μας, ώστε όλοι μαζι, ένα σώμα με μια ψυχή, να κατορθώσουμε να κάνουμε τελικά τον Δήμο μας τον καλύτερο της Αττικής και έναν από τους καλύτερους της χώρας, όπως του πρέπει και όπως μας αξίζει», τόνισε στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, επικεφαλής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» και Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οπως αναφέρθηκε, η επίσημη παρουσίαση όλων των υποψηφίων, μαζί και του νέου Προγράμματος της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» θα γίνει στις 6 Απριλίου 2019.

Σημειώνεται, ότι το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, όπως τονίσθηκε, είναι μια οικογένεια. Μια μεγάλη παρέα που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Απριλίου, αλλά ήδη "δουλεύει φουλ τις μηχανές" για μια μεγάλη εκλογική νίκη από την πρώτη Κυριακή.