Πεμ05232019

Τελευταία ΕνημέρωσηΠεμ, 23 Μαϊ 2019 7pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα "Έβρεξε" βραβεία για το Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης στο "Best City Awards 2018: Βραβεία καλύτερης πολης το 2018"

"Έβρεξε" βραβεία για το Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης στο "Best City Awards 2018: Βραβεία καλύτερης πολης το 2018"

best city awards 2018

Οχι ένα, όχι δύο, αλλά ...τρία βραβεία για το αναγεννημένο εκ βάθρων Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης!!

Το 1ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Ασφάλεια / Safety, Surveillance and Fire detection", όπου του απονεμήθηκε το  Gold βραβείο για το εξαιρετικό σύστημα πυρανίχνευσης στο βουνό του Δήμου.

Το 2ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Εφαρμογή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (e-voting) για δημοτικά θέματα", όπου του απονεμήθηκε το Silver βραβείο για την Ψηφιακή κάλπη για πολιτιστικά θέματα.

Το 3ο βραβείο αφορούσε την κατηγορία "Εφαρμογές ΤΠΕ/IoT applications", όπου του απονεμήθηκε το Bronze βραβείο για την για πρω΄τη φορά στην Ελλάδα "Μετατροπή του δικυβερνητικού Δικτύου Η/Υ "ΣΥΖΕΥΞΗ" από την τεχνολογία PRI στη σύγχρονη τεχνολογία  SIP Trunking".

dimos argyr bes city awards

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, κατά την παραλαβή των βραβείων

Ηταν μια μεγάλη βραδιά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας, που ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση, με συζητήσεις, γνωριμία με τις τεχνολογικές λύσεις που παρουσίαζαν στα "stand" τους οι χορηγοί και υποστηρικτές των σημαντικών βραβείων, διακριτικά και με χιούμορ προεκλογικά σχόλια στα «πηγαδάκια», δεκάδες πόζες βραβευμένων και επισκεπτών που φωτογραφήθηκαν επί σκηνής και κρασί.

Η επιλογή του χώρου του Σεράφειου, όπου φιλοξενήθηκε η τελετή απονομής των "Best City Awards 2018", δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό νέο απόκτημα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

best city awardsb 2018