Τετ04242019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 24 Απρ 2019 12am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Δριμύ κατηγορώ ΚΚΕ για συκοφαντίες από σύμβουλο παράταξης Κορτζίδη

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Δριμύ κατηγορώ ΚΚΕ για συκοφαντίες από σύμβουλο παράταξης Κορτζίδη

DS KORTZIDIS

Η εφημερίδα "Ριζοσπάστης" σε ρεπορτάζ της αναφέρει τα εξής: 

Το ψευδές και συκοφαντικό κείμενο που διακινείται μέσω διαδικτύου, που αφήνει υπονοούμενα ότι το ΚΚΕ συμμετέχει στο ΔΣ του φορέα διαχείρισης της επένδυσης του Ελληνικού , καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι  ΚΟΒ Αργυρούπολης - Ελληνικού του Κόμματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένα ψευδές και συκοφαντικό κείμενο από τον Γιώργο Κοκκίνη, δημοτικό σύμβουλο εκλεγμένο με την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" με επικεφαλής τον Χρ. Κορτζίδη και στέλεχος της ΛΑΕ. Μεταξύ άλλων, ο συντάκτης του κειμένου αφήνει υπονοούμενα για τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ ότι δήθεν δέχτηκε πρόταση για συμμετοχή στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα διαχείρισης που αφορά την επένδυση του Ελληνικού .

Ο κύριος Κοκκίνης γνωρίζει και την τοποθέτηση του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο, που καταψήφισε τον συγκεκριμένο φορέα (υπάρχει καταγεγραμμένη στα πρακτικά) και τη θέση και στάση του ΚΚΕ για την επένδυση του Ελληνικού . Αλλωστε, ήταν παρών στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν συζητήθηκε το θέμα. Γιατί λοιπόν αναπαράγει το ψέμα;

Διαλέγει τον βρώμικο ρόλο γιατί ξέμειναν από πολιτικό λόγο και θέσεις, ικανές να αντιπαρατεθούν με την πολιτική του ΚΚΕ. Η λάσπη και η συκοφαντία είναι βολικός και εύπεπτος δρόμος, όταν στρατηγικά συμπλέεις με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης.

Βέβαια, δεν είναι και εύκολο να κάνεις αντιπαράθεση όταν τα προηγούμενα χρόνια σκόρπαγες με το τσουβάλι αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο με τη στήριξη στην κυβέρνηση της... "πρώτη φορά Αριστεράς" (...).

Οταν μέχρι πρότινος δημοτικός σου σύμβουλος επιχειρηματολογούσε μαζί με τον δήμαρχο Κωνσταντάτο υπέρ της επένδυσης του Ελληνικού και στήριζε τη μεταρρύθμιση "Κλεισθένης" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που παραδίδει τις υπηρεσίες των δήμων στην ανταποδοτικότητα και την ιδιωτικοποίηση...

Αν νομίζουν κάποιοι ότι με λάσπη και συκοφαντία μπορούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ, είναι βαθιά γελασμένοι. Να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου ότι το ηθικό κύρος των μελών και των στελεχών του στο λαό έχει κατοχυρωθεί μέσα από τους λαϊκούς αγώνες και τη στάση τους, από όποια θέση και αν είναι εκλεγμένοι, κάτι που παραδέχονται ακόμα και οι πιο άσπονδοι εχθροί μας. Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους».

ριζοσπαστης