Τετ01232019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 23 Ιαν 2019 12pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα Βόμβες Δημάρχου Κωνσταντάτου "Ουαί υμίν, γραμματείς & Φαρισαίοι υποκριτές".

Βόμβες Δημάρχου Κωνσταντάτου "Ουαί υμίν, γραμματείς & Φαρισαίοι υποκριτές".

konstantat parelasi

Μεγάλος αδικαιολόγητος θόρυβος προκλήθηκε από την αντιπολίτευση του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης, ιδιαίτερα από την παράταξη Κορτζίδη, τον ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξε και τις προσκείμενες σε αυτόν οργανώσεις, από την επιλογή της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου να επιτρέψει να παρελάσει πριν τη μαθητική παρέλαση, μια νομιμη οργάνωση εφέδρων αξιωματικών, όπως είχε και έχει γίνει και σε άλλους δήμους.

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να... ανακαλέσουν πρόσκληση τους προς τον Δήμαρχο να παραστεί στο ιδρυτικό συνέδριο μιας νέας δημοτικής παράταξης που ετοιμάζουν, χαρακτηρίζοντάς τον σαν ....ακροδεξιό, που δήθεν προσβάλει τα «δημοκρατικά ιδεώδη τους», τοποθετώντας τον μάλιστα .... εκτός του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου !!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Την ίδια στιγμή στο αποκαλούμενο συνέδριό τους (25 περίπου ατόμων!) κλήθηκε και παρέστη ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, που στα Δημοτικά Συμβούλια της τρέχουσαν δημοτικής περιόδου απαιτούσε συνεχώς και πεισματικά, παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου, να αναρτηθεί σε αυτό, μαζί με τις φωτογραφίες των πρ. εκλεγμένων δημοκρατικά δημάρχων, και αυτή του διορισμένου επί χούντας δήμαρχου, Παν. Αποστόλου! Δεν του έγινε το χατήρι!

Και όχι μόνο αυτό.

Όπως αναφέρει το vimaonline.gr, ο εν λόγω κύριος είναι και συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, παραθέτοντας μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ του μια αποκαλυπτική φωτογραφία του ίδιου με τον αρχηγό της Χ.Α., κ. Μιχαλολιάκο!!

mixaloliakos spiropoulos

Πολλοί αναρωτιούνται για πιο λόγο τα "δημοκρατικά ευαίσθητα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ" προσκάλεσαν τον εκπρόσωπο της ακροδεξιάς στο συνέδριο τους.

Η απάντηση είναι απλή. Τους συνδέει το άσβεστο μίσος που είχαν και έχουν για τον νύν κεντρώο δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος κυριολεκτικά αυτό που φαινόταν παντελώς αδύνατο, το έκανε δυνατό: Να αναγεννήσει την πόλη του με δεκάδες νέα έργα υπέρ των πολιτών τα τελευταία 4 χρόνια της 1ης τρέχουσας θητείας του και, έτσι, να καταστήσει το Ελληνικό-Αργυρούπολη τον βραβευμένο πρότυπο Δήμου στο χώρο της Τ.Α.

Όμως, η δήθεν ευαισθησία της αντιπολίτευσης του Δήμου και του ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει κάπως υποκριτική και εντός μιας λογικής «δύο μέτρα και δύο σταθμά», εφόσον την ίδια στιγμή ανέχεται και δεν λέει κουβέντα για τις πρακτικές, τον λόγο και την αισθητική του ΥΠΕΘΑ της, Πάνου Καμμένου.

Όπως αναφέρει το in.gr για παράδειγμα, επί την ημερών του κ. Καμμένου στο υπουργείο άγημα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015 στην Αθήνα είχε φωνάξει το σύνθημα «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε»!!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του in.gr, ο ΥΠΕΘΑ κ. Καμμένος δίνει ιδιαίτερη σημασία στους εφέδρους και τις οργανώσεις τους, παρότι αυτές έχουν συχνά κατηγορηθεί για ακροδεξιό προσανατολισμό, και μάλιστα το ΥΠΕΘΑ είχε ανακηρύξει το 2017 σε «έτος εφέδρων και εθνοφυλάκων».

Στις αρχές του 2018 είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με αφορμή την άσκηση «Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων Μακεδονομάχος 2018», όπου ο ΥΠΕΘΑ στεκόταν δίπλα στον εθνοφύλακα Δράμας Τάσο Μπαντέμη, χωρίς να γίνεται πιο συγκεκριμένη αναφορά πότε είχε ληφθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία.

mpantemis kammenos

Όμως, όπως αναφέρει το in.gr, ο Τάσος Μπαντέμης δεν είναι ένας απλός έφεδρος εθνοφύλακας. Είναι ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής που είχε διατελέσει πυρηνάρχης Δράμας και ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών ως επικεφαλής της επίθεσης σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο στο Μεταξουργείο το 2011 όταν 10μελές τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον τότε πυρηνάρχη επιτέθηκε άγρια στις δύο μεσήλικες γυναίκες.

Καμία αντίδραση από κανέναν! Περίεργο;

Bόμβες Κωνσταντάτου κατά της απαράδεκτης προεκλογικής τακτικής της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Σκληρή, οργισμένη και αποκαλυπτική η απάντηση σε όλα τούτα του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου που δήώσε τα εξής:

"Για να μην λησμονούμε ποιοι είναι οι λαϊκιστές και ποιος ο Δήμαρχος σας.

Ο τότε Δήμος Ελληνικού διοργάνωνε επί διοίκησης Κορτζίδη εκδηλώσεις με τους εφέδρους αξιωματικούς (αυτούς που αποκαλούν φασίστες σήμερα).

Τότε ήταν εκδήλωση τιμής και μνήμης η συμμετοχή των εφέδρων στην εκδήλωση του Δήμου με αριστερό δήμαρχο, τώρα έγινε φασιστική ενέργεια από παραστρατιωτική οργάνωση .

Να θυμάστε όλοι πως έχετε έναν δήμαρχο που αγαπάει πολύ την πόλη του, την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της .

Που θέλει την Ελλάδα ισχυρή και το Ελληνικό Αργυρούπολη μια πόλη πρότυπο.

Που ανήκει απο παιδί στο Ιστορικό Δημοκρατικό Κέντρο που το έχουν υπηρετήσει οι Ελευθέριος Βενιζέλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γεώργιος Παπανδρέου και άλλες μεγάλες μορφές του Προοδευτικής παράταξης.
Σιχαίνομαι τους νοσταλγούς του εμφυλίου είτε είναι μαύροι είτε είναι κόκκινοι γιατί έπνιξαν στο αίμα τον λαό μας.

Αυτόν τον λαό θα υπηρετώ πάντα με το έργο μου που είναι ορατό σε όλους και το μόνο που ήθελα και θέλω είναι το Καλό της πόλης μας.

Η παρακάτω αποκαλυπτική ανάρτηση της "Ενωμένης Πόλης" αφιερώνεται σε όλους τους χυδαίους συκοφάντες που επί μια εβδομάδα βγάζουν χολή και αμφισβητούν τα δημοκρατικά μου ήθη.

Να θυμάστε. Οι λαϊκιστές και οι δημαγωγοί στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να πάρουν αυτό που τους αξίζει."

enomeni poli logo

Η Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ενωμένη Πόλη Ελληνικού-Αργυρούπολης

"Όταν οι..... "Αριστεροί αγωνιστές" έκαναν εκδηλώσεις με τους Eφέδρους Καταδρομείς!

Επί Δημαρχίας Χρ. Κορτζίδη στην πλατεία Σουρμένων και στο πρώην αεροδρόμιο, ο τότε Δήμος Ελληνικού (2008) σε συνεργασία με τον σύλλογο Κρητών και τους συλλόγους Εφέδρων Καταδρομέων, έκαναν αναπαράσταση της μάχης της Κρήτης. Μάλιστα οι Έφεδροι Καταδρομείς, ενώπιον του Χρ. Κορτζίδη, κατέθεσαν και στεφάνι στο μνημείο στην πλ. Σουρμένων, όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να διαβάσετε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Προφανώς τότε δεν έθιξαν την δημοκρατική συνείδηση, αυτών που μας βρίζουν σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατηγορήσει τον Δήμαρχο που δέχτηκε να παρελάσουν οι έφεδροι, τους ρωτάμε με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό:

- Γιατί έφεραν τους φασίστες "Έφεδρους Καταδρομείς" όπως τους αποκαλούν, σε εκδήλωση του Δήμου και χρησιμοποίησαν και ελικόπτερο του στρατού;

- Ο σύλλογος Κρητών είναι εκτός Δημοκρατικού Τόξου;

- Ποιος επέτρεψε σε παραστρατιωτικές ομάδες (έτσι τις αποκαλούν) να καταθέσουν τότε, στεφάνι στο Μνημείο;

- Τελικά, ήταν φασίστες από τότε ή έγιναν τώρα;

- Το σύνθημα "Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία" ήταν καλό τότε ή έγινε σήμερα χυδαίο, όπως το χαρακτήρισε η τοπική οργάνωση του Συριζα;

Για την ιστορία η πολύ πετυχημένη εκδήλωση τότε του συλλόγου Κρητών και του Δήμου Ελληνικού σε συνεργασία με τους Εφέδρους Καταδρομείς ξεκίνησε επί δημαρχίας του Νακη Εφραιμιδη (σύμβουλος του τότε ήταν, ο σημερινός γραφικός επικεφαλής παράταξης που μας αποκαλεί φασίστες) και συνεχίστηκε επί 3 χρόνια με δόξα και τιμή από τον Χρ. Κορτζίδη!!

Τότε όμως ήταν αλλιώς, γιατί στον Δήμο ήταν οι "Αγωνιστές", οι "Πατερούληδες του λαού" που διαδήλωναν με ένα πανό όλη μέρα αφήνοντας τον δήμο να σαπίσει. "Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές".

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε".