Τετ11212018

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 21 Νοε 2018 12pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Ξεκίνησαν και υλοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα ασφαλτόστωσης δρόμων της πόλης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Ξεκίνησαν και υλοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα ασφαλτόστωσης δρόμων της πόλης

asfaltostrosi

Στον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης ξεκίνησε να υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Δημοτικής Αρχής Κωνσταντάτου, που αποτελούσε προεκλογική του δέσμευση, αλλά και ανικανοποίητο πάγια αίτημα των πολιτών - οδηγών της πόλης επί πολλά χρόνια. 

Πρόκειται για το έργο ασφαλτόστρωσης δρόμων του Ελληνικού-Αργυρούπολης, το κάκιστο οδόστρωμα των οποίων αποτελούσε μόνιμη πηγή ταλαιπωρίας και διαμαρτυρίας για τους διερχόμενους οδηγούς. 

Σημειώνεται ότι έργο ασφαλτώστρωσης των δρόμων της πόλης είχαν να δουν οι κάτοικοί της εδώ και περίπου .... 20 χρόνια!!

Η αρχή έγινε από την Μαρ. Γερουλάνου, μία από τις κεντρικές αρτηρίες της Αργυρούπολης, η οποία έχει ήδη ασφαλτοστρωθεί  κατά το ήμισυ του συνολικού μήκους της, με τις εργασίες να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και στο υπόλοιπο από την Πλ. ΑΓ. Τριάδας μέχρι τη Λεωφ. Βουλιαγμένης. 

asfaltostrosi geroul

H οδ. Μαρ. Γερουλάνου της Αργυρουπολης

Ο συνολικός προϋπολογισμός του σημαντικότατου αυτού έργου ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000 ευρώ και μετά τη Μαρ. Γερουλάνου το έργο - στο επόμενο χρονικό διάστημα - θα συνεχισθεί  στις κεντρικές οδούς Γ. Μαρίνου, Λεωφ. Ιασωνιδου κλπ. . 

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε σχετικά:

"Είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο του προγράμματός μας που υλοποίουμε με συνέπεια, σταδιακά θα επεκταθεί σε πολλούς δρόμους της πόλης μας και, ενώ έπρεπε, δεν είχε γίνει για περισσότερα από 20 χρόνια.

Δυστυχώς η Τροχαία δεν μας επέτρεψε να γίνονται οι εργασίες το βράδι, γι αυτό και ζητάμε την υπομονή, αλλά και την συνεργασία σας για την ομαλή και άνευ εμποδίων εξέλιξη και ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών των συνεργείων μας. 

Συνεχίζουμε δυναμικά σε όλους τους τομείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον δήμο μας"