Τρι12112018

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 10 Δεκ 2018 8pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΥΛΗΣ: 4μερο Εορταστικό Παιδικό΄Φεστιβάλ από 27-30/12

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΥΛΗΣ: 4μερο Εορταστικό Παιδικό΄Φεστιβάλ από 27-30/12

kids festival afisa

Το Φεστιβάλ αυτό έγινε ήδη θεσμός στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης από τη διοίκηση Κωνσταντάτου..

Αρχίζει σήμερα Τετάρτη και για 4 ημέρες το περίφημο "Christmas Kids Festival" στο πλήρως ανακαινισμένο Πολιτιατικό - ΣΥνεδριακό Κέντρο  "Μίκης Θεοδωράκης", στην Πλ. του Δημαρχείου, επί της Λεωφ. Κύπρου της Αργυρούπολης..

Το "Christmas Kids Festival" διοργανώνεται από την διοίκηση Κωνσταντάτου για 3η συνεχόμενη χρονιά  και το σκηνικό είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί και φέτος - όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια - εκατοντάδες παιδιά.

kids troxos agapis

Σε παιχνίδια που συνδυάζουν την τεχνολογία με την παράδοση, σε διαδραστικές παρουσιάσεις,σε  θεατρικές παραστάσεις, με χορό αλλά και στον Τροχό της Αγάπης εκατοντάδες παιδιά από την πόλη μας και τους όμορους δήμους βιώνουν μοναδικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. 

kids kalos irthate

Σκοπός του Δήμου είναι,  μέσα  από  την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά  ομαδικότητα , οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση  ,τον κόσμο της καινοτομίας της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών  .

Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.