Τρι12112018

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 10 Δεκ 2018 8pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα Τα λαμπερά «γιορτινά» του φορά ήδη ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης (ΦΩΤΟ)

Τα λαμπερά «γιορτινά» του φορά ήδη ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης (ΦΩΤΟ)

 arg xrist1

Τα λαμπερά «γιορτινά» του φορά ήδη ο Δ, Ελληνικού - Αργυρούπολης εν όψει της εορταστικής περιόδου που θα κορυφωθεί με τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Ολοι οι κεντρικοί δρόμοι, πλατείες, πάρκα, καταστήματα του Δήμου στολίστηκαν και συνεχίζουν να στολίζονται με ένα θαυμάσιο εορταστικό διάκοσμο, δίνοντας έναν ζωντανό, λαμπερό και χαρούμενο «αέρα» στο Ελληνικό - Αργυρούπολη..

Ο στολισμός φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών θα πραγματοποιηθούν πάρα πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα δώσουν πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου

xrist dimot arxi dimarx

"Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της !

Αντάξιος των μεγάλων πόλεων ο εντυπωσιακός στολισμός του Ελληνικού Αργυρούπολης

Στην αρχή της θητείας μας είχα δεσμευτεί πως η μιζέρια, το σκοτάδι και ο πενιχρός εορταστικός στολισμός των προηγούμενων ετών σταδιακά θα εκλείψουν και η πόλη μας κάθε χρόνο θα στολίζεται και πιο όμορφα.

Φέτος η Λ Ιασωνίδου ίσως είναι η πιο εντυπωσιακά στολισμένη Λεωφόρος της Αττικής ενώ σ όλες σχεδόν τις γειτονιές και κεντρικές λεωφόρους και πλατείες στολίσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε ώστε να δώσουμε φως, χρώμα και αισιοδοξία στην περίοδο της κρίσης στον λαό μας.

Το 7μετρο δέντρο στο δημαρχείο μας θα ανάψει με μια μεγάλη συναυλία την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 7 και σας σας περιμένουμε όλους σε μια γιορτή με δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Στόχος μας κάθε χρόνο να "κτίζουμε" τον στολισμό μας ώστε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα των δρόμων αυτών .
Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε. Καλές γιορτές σε όλους"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    

ellin fatni

ell iason xrist

iasonidoy fota drone

arg xrist ag tria

arg mar geroul xrist

xris pl ag trad

barnali syntr

elli ethni anti xrist 2

arg alnyr xrist

arg fourn xrist

xrit pl kazanta1

arg ntenis xrist

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η μαγεία των Χριστουγέννων με χρώμα, φως και πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις . Αναλυτικά