Δευ06242019

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 24 Ιουν 2019 3pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα

Έσπασαν κομμωτήριο στην Αργυρούπολη και ζωγράφισαν... σβάστικα (vid)

kommot argyr sbastika

Γυαλιά – καρφιά σε κομμωτήριο στην Αργυρούπολη τα έκανε ομάδα ατόμων, οι οποίοι διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους , ενώ ζωγράφισαν μία σβάστικα στους καθρέφτες του καταστήματος. 

Η αστυνομία ερευνά την εκδοχή του εκβιαστικού μηνύματος, ενώ η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου μιλώντας στο κανάλι Open δήλωσε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να λειτουργεί το μαγαζί επειδή πήγαινε καλά.

Ο δράστης έχει καταγραφεί από κάμερα να ανοίγει με διαρηκτικά εργαλεία την πόρτα της εισόδου του κομμωτηρίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εισβάλει στο εσωτερικό του και καταστρέφει με μίσος τα πάντα, μαζί με τους συνεργούς του.

Η πρωτοφανής επίθεση έγινε με επαγγελματικό τρόπο. Ρωτώντας την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου για το μέγεθος της καταστροφής δεν ξέρει από που να αρχίσει.

«Κατέστρεψαν τα πάντα. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10.000 ευρώ για να ξαναφτιάξω το κατάστημα. Όταν είδα αυτή την εικόνα έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», δηλώνει στο η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

tanea

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Θερμό ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Βασίλη Κρητικού

kritikos konst

"Στις αγαπητές συνδημότισσες και στους αγαπητούς συνδημότες μας, όσες και όσους μας στήριξαν και με στήριξαν, μας τίμησαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην δημοτική κάλπη, τοποθετώντας με στην υψηλότερη θέση της σταυροδοσίας, θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Επίσης συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας, που δώσαμε όλοι μαζί, τον ωραίο προεκλογικό αγώνα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Είναι για εμάς, για εμένα, η μέγιστη ηθική ανταμοιβή για τον σκληρό, πολύ δύσκολο και πολύπλευρο αγώνα που δώσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, ως ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ και ως Διοίκηση με μπροστάρη τον ακούραστο και ικανότατο επικεφαλή Δήμαρχό μας, Γιάννη Κωνσταντάτο, για να σταματήσουμε - με όσα μέσα διαθέταμε - την πλήρη απαξίωση του Δήμου και για να ξανακάνουμε την πόλη μας καθαρή και φωτεινή.

Μια πόλη που όλοι αγαπάμε και στην οποία αξίζει να ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Χάρη σε όλους εσάς, τους συναδέλφους μου, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τα λοιπά στελέχη της παράταξής μας και τους άοκνους, πανταχού παρόντες, εθελοντές μας, τα καταφέραμε.

Είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό και - σύμφωνα με τη νέα ισχυρή εντολή που μας δώσατε την περασμένη Κυριακή – σας διαβεβαιώνουμε και πάλι, πως θα συνεχίσουμε να σας υπηρετούμε και να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα σε όλους τους τομείς.

Οι άρρηκτοι ισχυροί δεσμοί αγάπης και αλληλοεκτίμησης που μας ενώνουν μας δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά.

Όπως σας είπε και ο Δήμαρχός μας, τα καλύτερα για όλους και για τον Δήμο μας έρχονται.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ"

Σαρωτική νίκη Δημάρχου Κωνσταντάτου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού – Αργυρούπολης» - Η Δήλωσή του

konst eklog tmima

Ανεπανάληπτη νίκη, μοναδική στα χρονικά του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης, κατήγαγε στις δημοτικές εκλογές 2019 ο Γιάννης Κωνσταντάτος, τον οποίο οι δημότες επανεξέλεξαν από την 1η Κυριακή Δήμαρχο της πόλης για την περίοδο 2019-2023 με το πρωτοφανές ποσοστό ~ 69 % με ενσωμάτωση μέχρι στιγμής (1:30 πμ) του 80% των εγκύρων.

Ετσι, παρά το σύστημα της απλής αναλογικής, που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, η παράταξη ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ του πανηγυρικά επανεκλεγέντος Δημάρχου εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ. με 23 (μέχρι στιγμής) συμβούλους – έναντι των 20 που είχε μέχρι τώρα – σε σύνολο 33 εδρών δημοτικών συμβούλων.

Η μεγάλη νίκη του Γιάννη Κωνσταντάτου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν σκεφτεί κάποιος, πως για πρώτη φορά διεκδικούσαν τη διοίκηση του Δήμου … οκτώ συνολικά δημοτικές παρατάξεις ή συνδυασμοί, έναντι των συνήθως 4 έως 5 κατά μέγιστο.

Όπως φαίνεται στον επίσημο ΠΙΝΑΚΑ των αποτελεσμάτων που ακολουθεί, όλες αυτές οι παρατάξεις και συνδυασμοί – και ιδίως εκείνη του Χρ. Κορτζίδη – υπέστησαν συντριπτική ήττα, παρά το αναλογικό σύστημα που τους ευνοούσε – πριμοδοτούσε και παρά τον ανηλεή πόλεμο συκοφαντιών, καταγγελιών, ψευδών ειδήσεων και διαδικτυακής παραπληροφόρησης / λασπολογίας που έκαναν κατά του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Οπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα, οι πολίτες του Ελληνικού - Αργυρούπολης τους γύρισαν οριστικά την πλάτη και τους οδήγησαν στο περιθώριο..

arg eklog apotel1

Αποθέωση  του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στα Εκλογικά Κέντρα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στο Ελληνικο΄και στην Αργυρούπολης από μεγάλο συγκεντρωμένο εκεί πλήθος 

konst eklog 0

konst eklog 1

konst eklog 2

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !

Όταν το 2009 ξεκινούσα από το μηδέν, μόνος με μία μικρή παρέα φίλων να κάνουμε πράξη το όραμα μας δεν φανταζόμουν αυτό που συνέβη τώρα

Στο 70% των τμημάτων το Ελληνικό Αργυρούπολη μας φέρνει στο 69,6% ( Αργυρούπολη 73% και Ελληνικό 61%).

Ρεκόρ ψήφων και εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου και στην Ενωμένη Πόλη. 

Δεν έχω αλλά λόγια αυτή τη στιγμή πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους από αύριο αρχίζουμε πάλι δουλειά.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα απο σήμερα συνεχίζω αυτό που ξέρω να κάνω μόνο. Να δουλεύω για την πόλη μας. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ θα είμαι πάντα δίπλα σας. 

Την μεγαλειώδη αυτή νίκη την αφιερώνω στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου που με στερήθηκαν όσο κανείς τα 5 αυτά χρόνια" δήλωσε εξαιρετικά συγκινημένος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες ο εκ νέου εκλεγμένος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

 

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Η σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

ds

Το Υπουργείου Εσωτερικών έχει αναρτήσει στον στον ιστότοτπό του τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων και συνδυασμών που έλαβαν μέρος στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής (26/5) στις οποίες, ως γνωστόν, επανεξελέγει πανηγυρικά, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Οι Πίνακες σταυροδοσίας είναι ανά Δημοτική Ενότητα.

Για να δείτε τις σταυροδοσίες για τη Δημοτική Ενότητα Αργυρούπολης πατήστε ΕΔΩκαι μετά, στη σελίδα που θα εμφανιστεί, στο δεξιό της μέρος πατήστε το κουτάκι που γράφει "Υποψήφιοι Σύμβουλοι" 

Για να δείτε τις σταυροδοσίες για τη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού πατήστε ΕΔΩ και μετά, στη σελίδα που θα εμφανιστεί, στο δεξιό της μέρος πατήστε το κουτάκι που γράφει "Υποψήφιοι Σύμβουλοι" 

Ελληνικό: Ο λαός μίλησε με τη μεγαλειώδη παρουσία του στην συγκέντρωση του "Γιάννη" του...

konst elliniko proekl sygk2

Και ποτέ καμία αμφιβολία δεν μπορεί να υπάρχει για το λαό, γιατί είναι κυρίαρχος, δυνατός, σοφός.

Ηχηρότατο το μήνυμά του προς όλους εκείνους που προεκλογικά – και όχι μόνο - τολμούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη και την κρίση του.

Ο,,,, «απερχόμενος» κατ’ εκείνους νυν και εκ νέου για τη μεγάλη πλειοψηφία Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, στο τέλος της εμπνευσμένης και καθάριας ομιλίας του δήλωσε συγκινημένος:

konst elliniko proekl sygk1

«Αυτό που Ζήσαμε όλοι Εχθές το βράδυ στην Κεντρική Προεκλογική μου ομιλία στο Ελληνικό στην πλατεία Σουρμένων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Το Ελληνικό, που το 2010 με τίμησε με 13% , το 2014 με 29% , σήμερα δίνει το σύνθημα για νίκη από την Α' Κυριακή. Η πλατεία γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν. 

Ελληνικό σε ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μου.

Η Αργυρούπολη ακολουθεί στις 24 Μαΐου στην ομιλία μας στο Δημαρχείο ».

Οταν με μια τέτοια μεγαλειώδη παρουσία του μιλάει ο λαός, κάθε άλλη κουβέντα από εμάς είναι περιττή!!

ο παρατηρητης