Πεμ03232017

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 22 Μαρ 2017 9pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πολιτικό εξ’ Αριστερών «ξεγύμνωμα» Κορτζίδη και παράταξής του

DS KORTZIDIS

Κυκλοφόρησε το 2ο ενημερωτικό δίφυλλο της προσκείμενης στο ΚΚΕ δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού-Αργυρούπολης" με θέματα, τόσο για φλέγοντα ζητήματα του Δήμου μας όσο και άλλων που αφορούν ευρύτερα όλους/ες μας και πρώτο θέμα τα νέα βάρη που φέρνει ο 'νέος Καλλικράτης".  

Ιδιαίτερη πάντως εντύπωση προκαλεί το πλήρες πολιτικό "ξεγύμνωμα" που γίνεται στον επικεφαλή της αξιωμτικής αντιπολίτευσης, κ. Χρ. Κορτζίδη και την παραπαίουσα παράταξή του για τους οποίους αναφέρονται τα εξής:

"Κατά την προεκλογική περίοδο του 2015 και αμέσως μετά την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριζαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για σκίσιμο των Μνημονίων και διέξοδο από την κρίση μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε.

Εσπερναν αυταπάτες στον Λαό και του έταζαν εύκολες και ανώδυνες λύσεις, που με έναν μαγικό τρόπο θα γίνουν, στήνοντάς τον στον καναπέ του σαλονιού, περιμένοντας την σκληρή και υπερήφανη διαπραγμάτευση να λύσει όλα τα θέματα, να μειώσει το κρατικό χρέος, να ανακουφίσει τη Λαϊκή οικογένεια από τα δάνεια, τα χρέη και τα χαράτσια.

Παράλληλα οι «αριστεροί» υπουργοί εφάρμοζαν την ίδια πολιτική με τους προκατόχους τους και καλούσαν τον Λαό να πληρώσει για να εκπληρωθεί ο «εθνικός» στόχος της εξόφλησης των δόσεων στα διεθνή κοράκια, που τώρα ονόμαζαν «θεσμούς».

Ζητούσαν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από τους κρατικούς οργανισμούς, τους δήμους και τις περιφέρειες να παραδώσουν ΟΛΑ τα αποθεματικά που έχουν για να πληρωθούν οι δόσεις.

Τι έκανε η παράταξη Κορτζίδη;

Κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να αρνηθεί, πρωτοστάτησε σε στις κινητοποιήσεις του Λαού της πόλης;

Κάθε άλλο.

Ζήτησε τη στήριξη της κυβέρνησης στην σκληρή διαπραγμάτευση, διαφωνώντας μόνο με την ΠΝΠ και προτείνοντας διάλογο, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά.

Ανεξάρτητα από προθέσεις, η στάση της έσπερνε αυταπάτες, ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το Λαό.

Στο ξεπούλημα του πρ. αεροδρομίου, που ολοκλήρωσε αυτή η κυβέρνηση, η τοπική παράταξη του κ. Κορτζίδη το είχε γυρίσει από το 2014, όταν άλλαξε το συνθημά της για την διεκδίκηση του χώρου, από «Μητροπολιτικό Πάρκο για το Λαό» σε «Όχι στο πλιάτσικο, Ναι στην αξιοποίηση», διευκολύνοντας έτσι την επερχόμενη κυβέρνηση στην τακτική της αναδίπλωσης.

Τον πρώτο καιρό που η συγκυβέρνηση έβαζε σε κάθε κείμενο που υπέγραφε με τους «θεσμούς» το ξεπούλημα του πρ. αεροδρομίου, καθησύχαζαν λέγοντας πως είναι κίνηση τακτικής και πως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται αυτή κυβέρνηση να προχωρήσει στην πώληση.

Παράλληλα γινόντουσαν συναντήσεις, στήνονταν επιτροπές , που διαπραγματεύονταν τους χώρους πρασίνου.

Η παράταξη του κ. Κορτζίδη σφύριζε αδιάφορα, ακόμη και όταν στο τελικό σχέδιο ξεπουλήματος συμμετείχε ο στενός του συνεργάτης, καθηγητής Μπελαβίλας.

Εγραφε πάντως στο βαρέλι επί της Λ. Βουλιαγμένης «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ», έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Μετά παρακολουθήσαμε τη στάση της παράταξης του Χ. Κορτζίδη στο δημοψήφισμα. Αντί να στηρίξει το ΟΧΙ του Λαού, απέναντι στα διεθνή κοράκια, το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, έβαλε πλάτη στο ΟΧΙ του Τσίπρα, γνωρίζοντας πως ήταν κάλπικο, αφού είχαν προηγηθεί οι δεσμεύσεις και οι υπογραφές κειμένων που αποδεχόντουσαν όλες τις απαιτήσεις των «θεσμών» και, παράλληλα, οι αριστεροί υπουργοί εφάρμοζαν την ίδια πολιτική. Επιπλέον θυμόμαστε όλοι την προτροπή να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ ως «πατριωτικό καθήκον».

Εκτοτε, με τις εξελίξεις και τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, μια σιωπηρή διαφοροποίηση, μια ανεπαίσθητη ομαδοποίηση, μια βελούδινη διάσπαση.

Στο όνομα της διαφορετικότητας, του δικαιώματος ο καθένας να έχει να έχει τη δική του θέση.

Κάποιοι συνάχθηκαν με τη ΛΑΕ πιστεύοντας πως οι αυταπάτες δεν τελείωσαν και μπορούσε να γίνει η ουτοπία πραγματικότητα, κάποιοι υπερασπίζονται την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν υπάρχει γι αυτούς άλλη επιλογή και κάποιοι μένουν αμέτοχοι.

Ολοι παραμένουν ενωμένοι στα πλαίσια της διατήρησης της ενότητας της παράταξης. Ετσι ζούμε το τραγελαφικό, στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ένας να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική και ο άλλος να την υπερασπίζεται, συμφωνώντας πολλές φορές με την Δημοτική Αρχή.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Ηρθε η ώρα, ο Λαός της πόλη μας, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νοικοκυρές, οι οι μικροέμποροι και μικροεπαγγελματίες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Ηρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω όλους αυτούς τους παπατζήδες, που μας λένε ότι δεν γίνεται τίποτε, που σπέρνουν αυταπάτες, που μας θέλουν στον καναπέ, που μας καλούνε να υποταχθούμε στον όνομα του ευρώ και της λυκοσυμμαχίας της Ενωμένης Ευρώπης……

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

Δεν κρύβεται η άνεση και η εγκαρδιότητα που μιλάει ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης με στελέχη της διοίκησης… Αυτή είναι η αντιπαράθεση που μας κάνει η παράταξη του κύριου Κορτζίδη. Όχι τίποτα άλλο το λέμε απλώς γιατί ο ίδιος  ενοχλείται  και  κάνει  λογο για ξεπεσμό και χαμηλό επίπεδο αναφερόμενος στον  δήμαρχο  Γ.  Κωνσταντάτο,  όταν ο τελευταίος  τοποθετείται εναντίον του   στο Δ.Σ. Δηλαδή πως πρέπει να μιλάμε στον πολιτικό αντίπαλο ή και στον ίδιο ; Να τον βρίζουμε;  

Πάντως με τον ίδιο τρόπο μιλάμε και στον ίδιο και στα στελέχη της παράταξης του, εκτός αν έχει  παράπονο. Ας το προσέξει ,  γιατί τα ίδια λέει και ο νοσταλγός της χούντας  στο δημοτικό συμβούλιο ,Σπυρόπουλος Θ  . Μάλλον γιατί δεν του μιλάμε με εγκαρδιότητα….

ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενος στην παράταξη του μιλά για 40 χρόνια ύπαρξης και δράσης.

Δικαίωμα του είναι να υποστηρίζει την παράταξη του, όπως δικαίωμα του ήταν να διαφωνήσει με το ΚΚΕ το 2005 και να μην συμμετέχει ξανά στο ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ από την δεκαετία του ΄70 μέχρι σήμερα .

Μάλλον λάθος τα μετράει τα πράγματα και θα περιμέναμε να είναι πιο προσεκτικός όταν κάνει προσπάθειες να οικειοποιηθεί την ιστορία του ΚΚΕ .

Η παράταξη την ιστορία της οποίας ο κύριος Κορτζίδης επικαλείται δεν φύτρωσε ξαφνικά , ούτε ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων γενικά αριστερών. Ήταν γέννημα θρέμμα του ΚΚΕ των φίλων και οπαδών του . Και αυτό ούτε μπορεί ν’ αλλάξει ούτε άλλαξε μέχρι σήμερα .

Άλλοι άλλαξαν! " 

Για το ενημερωτικό δίφυλλο σε μορφή pdf, πατήστε εδώ καιεδώ                          

Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Οι υπαλλήλοι του Δήμου να κάνουν τη δουλειά τους

stellaki

Η Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής πολιτικής Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης, κα Ειρ. Στελλάκη

Στο στόχαστρο κύκλων που χαρακτηρίζονται από το εκτός ορίων «αντιπολιτευτικό» μένος κατά της διοίκησης Γιάννη Κωνσταντάτου, μπήκαν τώρα και οι  Υπηρεσίες του Δήμου!!

Όπως κατάγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής, ιατρός κα Ειρ. Στελλάκη, με μία ακόμη αναληθή, ψευδή και άκρως υβριστική ανακοίνωσή τους, οι κύκλοι αυτοί στρέφονται κατά της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των εργαζόμενων σε αυτή υπαλλήλους της, με αφορμή το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Αγνοούν ηθελημένα ότι η κυβέρνηση έχει αποδυναμώσει ακόμη πιο πολύ τους Δήμους από αναγκαίους και απαραίτητους πόρους και μέσα.

Αγνοούν ηθελημένα ότι ο αριθμός των πολιτών που εξυπηρετούνται από την ολιγομελή Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου είναι εντελώς δυσανάλογος με τις ανάγκες που έχουν προκύψει με το Κ.Ε.Α.

Αγνοούν ηθελημένα, ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης για το ΚΕΑ στη αρχή δεν λειτουργούσε και δεν υπήρχε κανένας συντονισμός, προκαλώντας  έτσι κομφούζιο στις Υπηρεσίες όλων των Δήμων της χώρας και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των ταλαιπωρημένων για το λόγο αυτό πολιτών.

Αγνοούν ηθελημένα ότι 4 από τους 6 συνολικά υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ασχολούνται  με το ΚΕΑ, ενώ επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν σωρεία άλλων προβλημάτων πολιτών που απευθύνονται σε αυτήν (προνοιακά επιδόματα, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνική ιματιοθήκη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ΑμΕΑ και πολλά άλλα).

Όπως είπε η κα Στελλάκη, πληροφορούμε τους κύκλους αυτούς ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στέκεται με αυταπάρνηση στο ύψος των περιστάσεων με τους υπαλλήλους της να δουλεύουν με αυταπάρνηση μέχρι τις 6 μμ. μαζί με την ίδια την Αντιδήμαρχο,  εκτελώντας ΑΨΟΓΑ το έργο τους.

Αφήστε λοιπόν ήσυχους, μην προσβάλλετε και μη μειώνετε το σημαντικότατο υπέρ των πολιτών έργο των Υπηρεσιών του Δήμου για να εξυπηρετήσετε το    αντιπολιτευτικό μένος σας εναντίον του Δημάρχου και της Διοίκησης του.

Μιας διοίκησης ,  της οποίας το έργο έχει πλέον αναγνωρισθεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης

ds argyroypoli neo

Όπως προβλέπεται από τον «Καλλικράτη», την Κυριακή 5 Μαρτίου, στο μέσον της θητείας των αυτοδιοικητικών αρχών έγιναν οι Δημαιρεσίες στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας για την εκλογή των νέων μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου τους και των Επιτροπών του.

Στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης εκλέχθηκαν με μυστική ψηφοφορία οι εξής:

Πρόεδρος του Δ.Σ. εκ νέου ο κ. Γιάννης Τσαρπαλής με αυξημένη πλειοψηφία

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο προταθείς από τη μειοψηφία σύμφωνα με το νόμο, κ. Χρ. Μιμηγιάννης

Γραμματέας του Δ.Σ. η προταθείσα από τη διοίκηση σύμφωνα με το νόμο, κα Ελ. Ηλιοπούλου

- Για την Οικονομική Επιτροπή:

Π. Ξηνταβελώνης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών

Σωτ. Κύρκος, σύμβουλος πλειοψηφίας

Χαρ. Λαμπρινού, σύμβουλος πλειοψηφίας

Β. Νικοθόδης, σύμβουλος πλειοψηφίας

Ειρ. Στελάκη, Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής

Ιωαν. Μαραγκός, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Χρ. Μιμηγιάννης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Θ. Λιάππης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Αναπληρωτες:

Γ. Καλλιντέρης, σύμβουλος εκ της πλειοψηφίας και Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ

Κ. Μηνόπουλος, σύμβουλος εκ της πλειοψηφίας

Μιχ. Τζιάλας, σύμβουλος εκ της πλειοψηφίας

Παν. Κοροβέσης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Δημ. Παπαγεωργίου, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

- Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:

Αθ. Καλύβας, Αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών - Εγκαταστάσεων

Θ. Κατσαγώνης, σύμβουλος εκ της πλεiοψηφίας

Κ. Μηνόπουλος, σύμβουλος εκ της πλεiοψηφίας

Γ. Σαραφείδης, σύμβουλος εκ της πλεοψηφίας

Λαζ. Τογρίδης, σύμβουλος εκ της πλειοψηφίας

Παν/ Κωνσταντινίδου, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Δημ. Παπαγεωργίου, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Θ. Λιάππης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Αναπληρωτες:

Ελ. Ηλιοπούλου, σύμβουλος εκ της πλειοψηφίας

Β. Κρητικός, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας

Π. Ξηνατβελώνης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών

Γ. Κοκκίνης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

Χρ. Μιμηγιάννης, σύμβουλος εκ της μειοψηφίας

 

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης: "Απύθμενο το θράσος του κυρίου Κορτζίδη..."

enomeni poli logo1

Με μία σκληρή ανακοίνωσή της η διοικούσα δημοτική παράταξη "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" του Δημάρχου Ελληνικού - Αργρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, κατακεραυνώνει την παράταξη Κορτζίδη και τον ίδιο, για όσα ισχυρίζεται και κυκλοφορεί για το θέμα του σύγχρονου Α' Σταδίου του Δήμου, που χρησιμοποιούν με ασφάλεια πλέον των 2.000 πολιτών, μικρών  και μεγάλων.

Εϊναι πλέον γνωστές σε όλους οι αντιπολιτευτικές "μέθοδοι" που ακολουθεί η - κατά κοινή ομολογία - συνεχώς φθίνουσα παραταξή του πρ. δημάρχου και των όσων ακόμα ολίγων ιδεοληπτικών τον ακολουθούν, εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου και καταξιωμένου από το έργο του Δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου και της Διοίκησης του, τους οποίους - έχοντας χάσει κάθε μέτρο και όριο - καθυβρίζουν χρησιμοποιώντας αήθεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τους ακόμα και ...."χουντα"!!

Απίστευτες "αντιπολιτευτικές" πρακτικές σε έναν πρώην τελματωμένο και απαξιωμένο δήμο, τον οποίο η παρούσα διοίκησή του έχει καταφέρει να τον έχει αναγεννήσει, καθιστώντας τον σε 2,5 μόλις χρόνια παράδειγμα προς μίμήση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας. 

Στη συνέχεια ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Ο κ. Κορτζίδης και η παράταξή του βρίσκεται πλέον σε πανικό, λόγω της πολιτικής βύθισης που βιώνουν στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα να έχουν πλέον χάσει κάθε όριο και μέτρο.

Όταν ο κ. Κορτζίδης διοικούσε τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η εφαρμογή των νόμων δεν τον απασχολούσε.
 
Αποτέλεσμα;
 
Το τραγικό δυστύχημα στο Λούνα Παρκ το 2014, για το οποίο δικάζεται τον προσεχή Μάϊο, όπως και οι άλλες εκκρεμούσες περιπτώσεις, λόγω των οποίων ο Δήμος αναφερόταν ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή.
 
Ο άνθρωπος αυτός, που τότε το πανελλήνιο τον είδε να κρύβεται, να μην ζητάει ούτε μία συγνώμη και να μην  παραιτείται ούτε ένας κλητήρας από την διοίκησή του τι κάνει σήμερα;

Διαδηλώνει έξω από το Α’ Στάδιο με μερικούς μπαχαλάκιδες και πρωτοπαλίκαρα της παράταξής του, όπως ο κ. Μπουζάκης, κατά της εφαρμογής του μέτρου-κανονισμού της ελεγχόμενης εισόδου στο Στάδιο αυτό.
 
Μέτρο, που πήρε η διοίκηση Κωνσταντάτου, αφού το ζήτησαν οι Ομάδες, το ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο και τελικά το αγκάλιασαν μέχρι σήμερα πλέον των 2.000 αθλούμενων συνδημοτών μας.
 
Όταν διοικούσε ο κ. Κορτζίδης με την παράταξή του, την ασφάλεια των παιδιών και των κατοίκων μας την αγνοούσε παντελώς, ενώ δια τη σημερινή δημοτική αρχή αυτή αποτελεί θέμα ΑΜΕΣΗΣ προτεραιότητας.
 
Ο ίδιος ο κ. Κορτζίδης. που δεν παραίτησε κανέναν το 2014 για το Λούν Παρκ του θανάτου, ζητάει τώρα την παραίτηση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ), κ. Γ. Καλλιντέρη, γιατί, άκουσον- άκουσον, εφαρμόζει τον νόμο – κανονισμό, όπως έχει καθήκον και υποχρέωση. 
 
Επιπρόσθετα τολμάει να μιλάει για ήθος, αυτός που καθυβρίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη από τον λαό διοίκηση Κωνσταντάτου, την οποία, σημειωτέον,…. ουδέποτε αναγνώρισε και σήμερα την αποκαλεί…. Χούντα!!

Κύριε Κορτζίδη, δυστυχώς για εσάς, δείχνετε να έχετε χάσει πλέον το μέτρο και είστε ο τελευταίος που μπορεί να ομιλεί. Γι αυτό άλλωστε έχετε απομείνει μόνος με κάποιους  συμβούλους, παρέα με μερικούς  μπαχαλάκιδες. 

Συνεχίστε λοιπόν τις «διαδηλώσεις» σας, αφού μόνο αυτές γνωρίζετε να κάνετε και γι αυτό παραδώσατε στη νέα διοίκηση έναν διαλυμένο Δήμο και μία πόλη σε πλήρη εγκατάλειψη.
 
Οσο για τον κ. Μπουζάκη, που ισχυρίζεται τώρα, ότι δήθεν . … υφαρπάχθηκε η υπογραφή του για να μπει έλεγχος στην είσοδο στο Στάδιο, να μάθει «να τιμά τα παντελόνια που φοράει», γιατί είναι πλέον 70 χρονών και ευτελίζει. τόσο το Δ.Σ. της Ομάδας που ήταν πρόεδρος και τον είχε εξουσιοδοτήσει, όσο και αυτόν τον ίδιο.
 
Και βέβαια ο ίδιος να μην ξεχνά ποτέ, ότι στη νέα διοίκηση παρέδωσε ένα Στάδιο-μπάχαλο.

Κωνσταντάτος: «Σε αυτοδιοικητικό κίνημα εξελίσσεται πλέον η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης»

ke enoemis poli theodoraki

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στη συνεδρίαση της ολομέλειας της υπερεκατονταμελούς Κεντρικής Επιτροπής της, που συνήλθε το απόγευμα της Τρίτης (2/3) στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Δήμου για την ανάδειξη της νέας αναδιοργανωμένης Πολιτικής Γραμματείας της και του συντονιστή της.

«Η παράταξή μας είναι πλέον ένα καθαρά αυτοδιοικητικό κίνημα, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία, που τα μέλη του προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά όλα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις, αρχές, οράματα και στόχους με αυτά της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» τόνισε ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος καταχειροκροτούμενος. .

Σημειώνετια, ότι η "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" η μεγάλη ενιαία και ανεξάρτητη παράταξη της σημερινής διοίκησης του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης είναι ίσως από τις ελάχιστες παρατάξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β' Βαθμού, που έχει τη δομή "πολιτικού κόμματος", με όργανα, κανονιαμό λειτουργίας, συλλογικές αποφάσεις, προγραμματισμό και απολογισμό έργου.

Ο απερχόμενος Γραμματέας, κ. Ν. Αρβανίτης έκανε εναν εκτενή απολογισμό του έργου της απερχόμενης Γραμματείας και ακολούθησαν ομιλίες των μελών της καθώς και τοποθετήσεις μελών της Κ.Ε.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ενημέρωση των μελών της Κ.Ε. σε τρέχοντα θέματα, ενώ ο κ Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της απερχόμενης Γραμματείας για το σηματικό, όπως είπε, έργο που επετέλεσαν.

Τέλος, η Κ.Ε. ενέκρινε ομόφωνα την στελέχωση της νέας Πολιτικής Γραμματείας την παράταξης και του Συντονιστή της, κ. Γ. Πετρά, που αναδιοργανώθηκε σε διάταξη μάχης, ενόψει των νέων αυτοδιοικητικών εκλογών, όποτε και με όποιο σύστημα αυτές διεξαχθούν.

petras

Ο κ. Γιώργος Πετρας

Ακολουθεί η σχετική Ανακοίνωση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ:

Νέα Πολιτική Γραμματεία για την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»

Την Τετάρτη, 1-3-2017, όπου η Δημοτική Αρχή Κωνσταντάτου συμπλήρωσε δυόμιση χρόνια στο τιμόνι του Δήμου μας, συνεδρίασε η ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής, που αποτελεί το κορυφαίο όργανο διοίκησης της παράταξής μας.

Θέμα της συνεδρίασης ήταν ο απολογισμός του έργου της απερχόμενης Πολιτικής Γραμματείας και η εκλογή νέας με τους τομεάρχες της και τον συντονιστή τους.

Η συνεδρίαση διεξάχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, αφού, κατά κοινή ομολογία η μέχρι σήμερα θητεία της Διοίκησης κρίνεται ως άκρως πετυχημένη και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του λαού της πόλης μας.  

Αυτό που αναδείχθηκε είναι, ότι παράταξη μπαίνει σε προεκλογική αναδιοργάνωση και για το λόγο αυτό, ο νέος συντονιστής και τομεάρχες της θα ανοίξουν διάλογο με πολιτικούς χώρους, δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις με την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» .

Ηδη «προ των πυλών» της παράταξής μας βρίσκονται πολλά στελέχη άλλων χώρων, που σύντομα θα ανακοινωθούν, δείγμα της μεγάλης δυναμικής που αναπτύσσει στην κοινωνία η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ».  

Η νέα Πολιτική Γραμματεία της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», που εγκρίθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Πολιτική της είναι η εξής:

Γραμματέας Οργανωτικού Σ. Παντελόπουλος  
Ταμίας- Οικονομικών Κ. Κατσαλίφη  
     
Συντονιστής Τομέων Γ. Πετράς  
     
ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΜΕΛΗ
Δημοτικής Ενότητας Αργυρούπολης Π. Μούστος  
Νεολαίας Γ. Ζωλοτάκης,Β. Σιαφάκα  
Εθελοντισμού Τ. Ζαχαρόπουλος Γ. Σουβαντζής , Γ. Δεκαβάλας
Επενδυσης Ελληνικού Κ. Τζεμπελίκος Γ. Καραμούζης , Ν. Μάμαλης
Δημοτικής Ενότητας Ελληνικού Δ. Βικελής  
Πολιτικής Ανάπτυξης Ν. Αρβανίτης  
Παιδείας Γ. Αβεζόγλου Γ. Φιλιππάκης , Νατάσα Στολίγκα
Κοινωνικής Πρόνοιας Β. Σιτρά  
Τεχνικών Έργων Θ. Δρελιώσης  
Συντήρησης Φ. Καρπούζας  
Πολιτισμού Σ. Δροσάκη  
Περιβάλλοντος Χ. Κανελλίδης  
Ψηφιακής Πολιτικής Δ. Τσουκανέρης  
Επιχιερηματικότητας Γ. Τσιώκος  
Αθλητισμού Αντ. Μπουλούκος  
Γυναικών Κ. Καρέλου  
ΚΑΠΗ Ν. Μεγαδούκας  
ΜΜΕ Γ. Τζωρτζίνης  
     
Β. Δεδέκης