Τρι11202018

Τελευταία ΕνημέρωσηΤρι, 20 Νοε 2018 2pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ειδησεις Ελλαδα

Ο κίνδυνος για Ελλάδα και Κύπρο – Τα παιχνίδια με το Μπαρμπαρός και τα πολεμικά της Τουρκίας

barbaros toyrkika ploia

Σε νέο επίπεδο πέρασε η Τουρκία στέλνοντας το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός συνοδευόμενο από τέσσερα πολεμικά πλοία στο οικόπεδο 4 της κυπριακής ΑΟΖ.

Ο Ερντογάν επιλέγει να τραβήξει το σχοινί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου σε μια περίοδο όπου ξεκίνησε η γεώτρηση της ExxonMobil λίγο πιο δυτικά. Οι αναλυτές ωστόσο βλέπουν ότι ο πραγματικός κίνδυνος για Ελλάδα και Κύπρο δεν βρίσκεται σε αυτή την κίνηση.

Με μια ματιά στα “οικόπεδα” της κυπριακής ΑΟΖ εύκολα διακρίνει κανείς ότι η Τουρκία στέλνει το ερευνητικό σκάφος συνοδευόμενο από τα πολεμικά της πλοία σε “απόσταση ασφαλείας” από το αμερικανικό γεωτρύπανο, αλλά σε ένα σημείο με μεγάλο συμβολισμό. Εκεί όπου εφάπτονται οι ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, σε μια προσπάθεια να “γκριζάρει” την όποια συμφωνία των τριών αυτών χωρών.

Όπως λέει στο Newsit.gr ο Κωνσταντίνος Φίλης, διεθνολόγος, διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” η Τουρκία αισθάνεται ότι μένει εκτός ενεργειακού παιχνιδιού στην Ανατολική Μεσόγειο και προσπαθεί να εισέλθει από… την πίσω πόρτα.

Ουσιαστικά λέει ο Κωνσταντίνος Φίλης η Τουρκία θέλει να δείξει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε στην περιοχή χωρίς την δική της έγκριση ή χωρίς συνεννόηση με την Άγκυρα.

Ο πραγματικός κίνδυνος για Ελλάδα και Κύπρο

Μια κίνηση σαν και αυτή με το Μπαρμπαρός και τα πολεμικά μέσα σε κυπριακό οικόπεδο και η επιχείρηση γκριζαρίσματος της περιοχής απ’ την Κρήτη και το Καστελόριζο μέχρι την Κύπρο, δεν είναι εκείνη που θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου.

Η αμφισβήτηση γίνεται με γεώτρηση, λέει ο Κωνσταντίνος Φίλης και το… στοίχημα από εδώ και πέρα είναι πως θα αντιδράσουν οι δυνάμεις που έχουν συμφέροντα στην περιοχή.

Συντάξεις: Αυτή είναι η αίτηση για τα αναδρομικά από την εισφορά αλληλεγγύης

 
Περίπου 600.000 συνταξιούχοι διεκδικούν πλέον αναδρομικά από την εισφορά αλληλεγγύης. Δείτε την αίτηση που πρέπει να γίνει προς τον ΕΦΚΑ.

Όσοι είχαν σύνταξη άνω των 1.400 ευρώ μικτά και είχαν κρατήσεις για την εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων μπορούν να κάνουν αίτηση στον ΕΦΚΑ για αναδρομικά από 9/2/2017.

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν στον ΕΦΚΑ μια νέα αίτηση με την οποία να γνωστοποιούν ότι διεκδικούν αναδρομικά και από την εισφορά αλληλεγγύης, είτε να διορθώσουν την αίτηση που έχουν ήδη υποβάλει.

Όσοι ήδη έχουν κάνει αίτηση έχουν το δικαίωμα να μπουν στο κείμενο της ηλεκτρονικής αίτησής τους και να συμπληρώσουν ότι ζητούν την άμεση διακοπή της ΕΑΣ και την επιστροφή αναδρομικών από 9/2/2017.
Προσοχή καθώς τα αναδρομικά παραγράφονται σε δύο έτη σε ότι αφορά στο Δημόσιο, και στα πέντε έτη στα υπόλοιπα ταμεία.

Δικαίωμα για τη διεκδίκηση των αναδρομικών από την παράνομη παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων έχουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, οι ένστολοι και οι υπαγόμενοι σε ειδικά μισθολόγια.

Η αίτηση προς τον ΕΦΚΑ για τα αναδρομικά της ΕΑΣ σύμφωνα με την ΕΝΥΠΕΚΚ:

Α Ι Τ Η Σ Η

ΟΝΟΜΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:

ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ:

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

 

Αρ. ΔΑΤ:

ΑΜΑ ΙΚΑ:

ΑΜΚΑ:

ΑΦΜ:

Τηλ.

Αθήνα ……………… 2018

Π Ρ Ο Σ

ΤΟΝ Ε.Φ.Κ.Α.

Είμαι συνταξιούχος του Φορέα σας (πρώην δημόσιος υπάλληλος/στρατιωτικός/πανεπι-στημιακός κ.ά.) από το έτος ……..

Όταν συνταξιοδοτήθηκα, η κύρια σύνταξή μου (ή οι κύριες συντάξεις μου) ανερχόταν σε ποσό άνω των 1.400,01 € (μικτά).

Από ……….. μέχρι και σήμερα καταβάλλω την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ).

 

Όμως οι διατάξεις του άρθρου 38 του ν. 3863/2010 και του άρθρου 11 του ν. 3865/ 2010, με τις οποίες επιβλήθηκε Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης στις συντάξεις του Δημοσίου από 3-10% (κλιμακωτά) κρίθηκαν αντισυνταγματικές με την υπ’αριθ. 244/2017 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Επίσης οι ρυθμίσεις του άρθρου 44 παρ. 10 του ν. 3986/2011 και του άρθρου 2 παρ. 13 του ν. 4002/2011, με τις οποίες αυξήθηκε το ύψος της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης για τους συνταξιούχους του Δημοσίου από 6-14% αντίστοιχα, κρίθηκαν με την ίδια απόφαση (244/2017 ΕλΣυν) αντίθετες στα άρθρα 4 (παρ.1 και 5), 22 (παρ.5) και 25 (παρ.1 και 4) του Συντάγματος καθώς και με το άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΔΑ.

Επειδή μετά την 9-2-2017, οπότε και δημο-σιεύθηκε η υπ’αριθ. 244/2017 απόφαση του

Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο θεσμός της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) κρίθηκε αντισυνταγματικός στο σύνολό του και από την ημερομηνία εκείνη δεν πρέπει να εφαρμόζεται.

Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Ι

με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

α)Να μου επιστρέψετε τις εισφορές που παράνομα μου παρακρατήσατε από …….. (ημερομηνία έναρξης καταβολής ΕΑΣ), άλλως από 9-2-2017 (ημερομηνία δημοσίευσης της υπ’αριθ. 244/2017 απόφασης του ΕλΣυν), μέχρι και σήμερα, αφού οι διατάξεις που προέβλεπαν την Ειδική Εισφορά Συνταξιούχων και την μεταγενέστερη αύξησή της κρίθηκαν αμετακλήτως αντισυνταγματικές.

β)Να πάψετε από τούδε και στο εξής να μου παρακρατείτε την ως άνω Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) αφού, μετά την κήρυξή της ως ευθέως αντισυνταγματικής, δεν έχει θέση στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας.

… αιτ……..

Η Τουρκία εξαφανίζει σε χάρτες της.... ελληνικά νησιά και Κύπρο! Οι ακραίες διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο

tourkia ellada polemiko

Τις ακραίες διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο περιγράφουν οι χάρτες, που παρουσίασε πρόσφατα η Τουρκία στην λιβυκή κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για επτά χάρτες που έχει παρουσιάσει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στην κυβέρνηση της Λιβύης κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη. Αποτελούν δημιούργημα του νυν Τούρκου υποναυάρχου του γενικού επιτελείου ναυτικού, Γιαϊτσί, ο οποίος έχει δημοσιεύσει και σχετική μελέτη.
Τουρκία:

Τα βασικά σημεία των χαρτών της

Όπως επισημαίνει στην “Καθημερινή” ο αναπληρωτής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο, Άγγελος Συρίγος, τα βασικά σημεία αυτών των χαρτών είναι:

-Η Τουρκία εμφανίζεται να είναι το κράτος με το οποίο πρέπει να γίνουν όλες οι οριοθετήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

-Οι χαράξεις βασίζονται στη μέση γραμμή ανάμεσα στις ηπειρωτικές ακτές της Τουρκίας και απέναντι κράτη.

-Κατά την οριοθέτηση αγνοούνται απολύτως όλα τα νησιά ανεξαρτήτως μεγέθους (Ρόδος, Κάρπαθος, Κρήτη), ακόμη και η Κύπρος που είναι κράτος.

-Το δέλεαρ για τις παράκτιες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου είναι ότι, εάν υπογράψουν συμφωνίες με την Τουρκία, θα κερδίσουν σημαντικές θαλάσσιες εκτάσεις εν συγκρίσει με οριοθετήσεις με Ελλάδα και Κύπρο.

Η Λιβύη και τα ελληνικά νησιά

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ακάρ παρουσίασε τους χάρτες στη λιβυκή κυβέρνηση για να αποδείξει ότι η Ελλάδα επιχειρεί να σφετερισθεί όχι μόνο την τουρκική, αλλά και τη λιβυκή υφαλοκρηπίδα, και  να στερήσει έτσι τα “κοινά σύνορα” μεταξύ των δύο χωρών.

Τα δημοσιεύματα συνοδεύονται και από δυο χάρτες που φέρεται να παρουσίασε ο Ακάρ σε κυβερνητικά στελέχη της Λιβύης.

Σύμφωνα, δε, με τον ένα χάρτη που φέρεται να παρουσίασε ο κ. Ακάρ κανένα νησί, όχι μόνο το Καστελόριζο, αλλά ούτε η Κύπρος και η Κρήτη μπορεί να έχουν πλήρη επήρεια σε θαλάσσιες ζώνες, και συνεπώς μπορεί έτσι να υπάρξουν θαλάσσια σύνορα μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης, κάτι που φυσικά προϋποθέτει την «εξαφάνιση» όλης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

“Οι Έλληνες κλέβουν την ΑΟΖ της Λιβύης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Yeni Safak.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι η Ελλάδα εκμεταλλεύθηκε την αστάθεια που ακολούθησε την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι για να σφετερισθεί μεγάλο μέρος της λιβυκής υφαλοκρηπίδας, κάτι που όπως ανέφερε, έχει κάνει η Ελλάδα εις βάρος και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του κ. Ακάρ η Ελλάδα έχει «υφαρπάξει» 39.000 τ. χλμ. από την υφαλοκρηπίδα της Λιβύης, ενώ στο χάρτη που ο ίδιος είχε παρουσιάσει τον Οκτώβριο είχε υποστηρίξει ότι η Ελλάδα επιχειρεί να περιορίσει την Τουρκία σε υφαλοκρηπίδα μόλις 41.000 τ. χλμ., με την Ελλάδα και την Κύπρο να «διεκδικούν για λογαριασμό τους 104.000 τ.χλμ» σε βάρος της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Λιβύης!

Κουμουτσάκος για Τουρκία: Απαράδεκτοι και προκλητικοί οι νέοι χάρτες της

«Οι γνωστοί στην Ελλάδα από την εποχή 2010-2012, τουρκικοί χάρτες που δημοσιεύονται στη σημερινή “Καθημερινή” είναι απαράδεκτοι», τονίζει ο τομεάρχης Εξωτετικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αγνοούν συνειδητά θεμελειώδεις κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και της Σύμβασης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας», σημειώνει και εξηγεί: «ένας τέτοιος κανόνας είναι το Άρθρο 121 (2) της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας που σαφώς προβλέπει και αναγνωρίζει το δικαίωμα των νησιών να έχουν όλες τις θαλάσσιες ζώνες και βέβαια, υφαλοκρηπίδα».

«Οι απαράδεκτοι αυτοί τουρκικοί χάρτες αποτυπώνουν την αποσταθεροποιητική λογική της πολιτικής της Άγκυρας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο», δηλώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει «η Ελλάδα με επανηλειμμένα διαβήματα προς την Τουρκία ήδη από τον Ιούλιο του 2012 και με επίσημη ρηματική διακοίνωση προς τον ΟΗΕ ήδη από το 2013, έχει με πλήρη και τεκμηριωμένα επιχειρήματα καταρρίψει τις τουρκικές αυθαίρετες θέσεις κατωχυρώνοντας παράλληλα τα ελληνικά δίκαια και δικαιώματα».Επισημαίνει ότι «ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, στο πρόσφατο ταξίδι του στη Λιβύη επανέφερε, επτά χρόνια μετά, τους απαράδεκτους και προκλητικούς χάρτες και μάλιστα ενισχυμένους», επιβεβαιώνοντας έτσι «την προσπάθεια της Τουρκίας να παρεμποδίσει τις ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο που την έχουν αφήσει εκτός παιγνιδιού ακριβώς γιατί αρνείται να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο».

«Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Αίγυπτος και Λίβανος καθώς και η ΕΕ και ολόκληρη η διεθνής κοινότητα, οφείλουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα ότι ουδεμία εκ μέρους της αποσταθεροποιητική απόπειρα δεν θα είναι ανεκτή», υπογραμμίζει και συμπληρώνει «αυτή η κατά παράβαση των διεθνών κανόνων πολιτική της Άγκυρας γίνεται εμπόδιο στην ευρωπαϊκή και ευρύτερα δυτική, πολιτική ενεργειακής ασφάλειας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζητά να συζητηθεί το θέμα «σε βάθος και σε λεπτομέρεια, και στο εμπιστευτικό πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ)» για το οποίο, όπως δηλώνει, έχει δεσμευθεί ο κ. Τσίπρας λίγο μετά την ανάληψη της ευθύνης του υπουργείου Εξωτερικών. «Η κυβέρνηση οφείλει, τουλάχιστον σε αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα να ενημερώσει επίσημα τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και να δημιουργήσει προϋποθέσεις σύγκλισης σε ένα μείζον ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας», καταλήγει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Public Issue: Πολύ αρνητικοί οι πολίτες για συμφωνία Πρεσπών, Κοτζιά, Ζάεφ, Τουρκία

prespes tsipras zaev

Ενδιαφέρον έχουν τα ευρήματα της Public Issue στην έρευνα για το Πολιτικό Βαρόμετρο του Νοεμβρίου, που αφορά τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Οπως αποδεικνύεται οι πολίτες είναι εξαιρετικά αρνητικοί στην συμφωνία των Πρεσπών σε ποσοστό της τάξης του 65% έναντι μόλις 17% που τάσσεται υπέρ. Ενα 5% αναφέρει ότι δεν τον αφορά, ενώ ένα 13% δηλώνει ούτε υπέρ, ούτε κατά.

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, βλέπει την δημοτικότητά του να παίρνει την κατιούσα, καθώς αρνητική την κρίνει το 60% και ένα 32% θετική.

Επίσης η δημοτικότητα του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα δείχνει αρνητική καθώς το 53% των ερωτηθέντων απαντά ότι έχει αρνητική γνώμη, ενώ το 28% δηλώνει ότι έχει θετική γνώμη.

Σε χειρότερο σημείο με πέρσι είναι οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας σύμφωνα με το 52%. Στο ίδιο ερώτημα το 44% εκτιμά ότι έχουν παραμείνει ίδιες, ενώ ένα μόλις 2% απαντά ότι έχουν καλυτερέψει.

Στο ερώτημα «τι γνώμη έχετε για τον Αμερικανό πρέσβη» στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, το 29% των ερωτηθέντων απαντά θετική, ενώ το 31% απαντά αρνητική.

iefimerida.

«Ηλεκτρονική Πολεοδομία» υποχρεωτικά από 1η Ιανουαρίου 2019 - Το ΦΕΚ

poleodomia
 
Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για την «Ηλεκτρονική Πολεοδομία». 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ: «Με την απόφαση αυτή καθορίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία, τήρηση, επικαιροποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.) υπό τον τίτλο «Ηλεκτρονική Πολεοδομία», το οποίο αφορά στα πολεοδομικά δεδομένα της χώρας και περιλαμβάνει τα δημόσια γεωχωρικά δεδομένα που παράγονται από τις διαδικασίες του ρυθμιστικού χωρικού σχεδιασμού (πολεοδομικού σχεδιασμού) και της εφαρμογής του και έχουν θεσμική και κανονιστική ισχύ γενικά, ειδικά ή τοπικά στην ελληνική επικράτεια.

Για τους σκοπούς της προηγούμενης παραγράφου καθορίζεται μια πάγια και ενιαία διαδικασία συντήρησης και ενημέρωσης του πληροφοριακού συστήματος και ορίζονται οι φορείς που συμμετέχουν στην ως άνω διαδικασία, το υποχρεωτικό της συμμετοχής τους και ο τρόπος συνεργασίας τους.

Το Σύστημα αναλύεται σε ένα σύνολο διακριτών λειτουργιών στις οποίες περιλαμβάνονται κατ” ελάχιστον οι ακόλουθες: α) Χωρική Βάση Πολεοδομικών Δεδομένων, έως το επίπεδο του Οικοδομικού Τετραγώνου για τις εντός σχεδίου περιοχές και κατάλληλων πολυγώνων για τις εντός ορίων οικισμών περιοχές και τις εκτός σχεδίου περιοχές, σύμφωνα με την κείμενη πολεοδομική νομοθεσία. β) Εφαρμογές για την αναζήτηση, απεικόνιση, τηλεφόρτωση, μετασχηματισμό και επίκληση των πολεοδο-μικών δεδομένων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ν. 3882/2010. γ) Εφαρμογή για την καταχώρηση και επικαιροποίηση των γεωχωρικών δεδομένων των πράξεων του ρυθμιστικού χωρικού σχεδιασμού.

Το σύστημα επεκτείνεται προκειμένου να περιλαμβάνει τις διαδικασίες καταχώρισης όλων των ενεργειών και πληροφοριών για όλα τα διακριτά στάδια υποβολής, απόφασης συλλογικού οργάνου ή γνωμοδότησης τεχνικού συμβουλίου, έκδοσης και δημοσίευσης διοικητικής πράξης που αφορά στο ρυθμιστικό χωρικό σχεδιασμό. Η ανωτέρω επέκταση του Συστήματος αποτελεί το υπο- σύστημα διαχείρισης των ροών εργασίας (workflows), εφεξής το «Υποσύστημα».

Το Σύστημα παρέχει: Διαδικτυακή πύλη, προσβάσιμη από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.epoleodomia.gov.gr, για την πληροφόρηση του ενδιαφερόμενου κοινού, στην οποία υπάρχει διακριτή περιοχή για την πρόσβαση των εμπλεκόμενων στις διαδικασίες του ρυθμιστικού χωρικού σχεδιασμού φορέων σε υπηρεσίες και σε υποσυστήματα του Συστήματος. Δικτυακές υπηρεσίες αναζήτησης, απεικόνισης, τηλεφόρτωσης, μετασχηματισμού και επίκλησης των πολεοδομικών δεδομένων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του ν. 3882/2010. Ενημερωτικό υλικό, εγχειρίδια χρήσης, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις φορέων και πολιτών και κάθε απαραίτητη πληροφορία για τη διευκόλυνση των φορέων κατά την ένταξή τους στο σύστημα και στις εφαρμογές του.

Χρήστες του Συστήματος είναι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς της Κεντρικής και Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και φορείς της Αυτοδιοίκησης. Ειδικά για το σύνολο των φορέων του δημόσιου τομέα, χρήστες είναι οι εμπλεκόμενοι με τις διαδικασίες του πολεοδομικού (ρυθμιστικού) σχεδιασμού υπάλληλοι των φορέων αυτών, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Σύστημα στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους».

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΦΕΚ