Τετ07172019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 17 Ιουλ 2019 7pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ειδησεις Κυπρος Συνεχίζεται το θρίλερ με τον κατά συρροή δολοφόνο "Ορέστη" στην Κύπρο. Εντοπίσθηκε και μία νέα σορός

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον κατά συρροή δολοφόνο "Ορέστη" στην Κύπρο. Εντοπίσθηκε και μία νέα σορός

mitseros kypros 
Μία νέα σορός εντοπίστηκε στην Κύπρο, η οποία σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ανήκει σε θύμα του 35χρονου Ίλαρχου. Η σορός εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας και σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου, ο εντοπισμός του νέου πτώματος έγινε μετά από δική του υπόδειξη.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές.

Ο 35χρονος φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar. Είναι επίσης άγνωστο το εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως ελλείπουσες.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες και για την ανεύρεση άλλων πτωμάτων. Μέχει στιγμής, στο φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. 

Ανατριχίλα από τη νέα ομολογία - φρικιαστική αποκάλυψη

Ακόμα δύο δολοφονίες, και πάλι μητέρας και κόρης φαίνεται πως ομολόγησε ο serial killer "Ορέστης" από την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «Ορέστης» παραδέχτηκε στους ανακριτές ακόμα έναν διπλό φόνο, που και πάλι αφορά μια μητέρα και την ανήλικη κόρη της από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016