Τρι12112018

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 10 Δεκ 2018 8pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOGOSFAIRA Φώφη Γεννηματά, ή Νίκο Ανδρουλάκη ευνοεί η απόφαση να μη γίνει το "debate" της Παρασκευής;

Φώφη Γεννηματά, ή Νίκο Ανδρουλάκη ευνοεί η απόφαση να μη γίνει το "debate" της Παρασκευής;

fofi androulakis 1

Αναμφισβήτητα κανείς δεν μπορεί να χρεώσει σκοπιμότητα ή δόλο πίσω από την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας που έχει την ευθύνη για την εκλογή αρχηγού στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς να μη διεξαχθεί το σημερινό debate μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς με 16 νεκρούς από τις πλημμύρες και μέσα σε τόσο βαρύ κλίμα...ποιος νοιάζεται να παρακολουθήσει μια πολιτική μονομαχία και μάλιστα για ένα κόμμα που δεν υπάρχει και αφορά ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στο σύνολο της χώρας;

Είναι όμως έτσι; Σε μεγάλο βαθμό είναι! Η χώρα πενθεί, η τραγωδία είναι μεγάλη και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προσβολή.

Ωστόσο η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα είναι ζητούμενο. Η ζωή δεν σταματάει ποτέ!

Άλλωστε οι άνθρωποι για να ξανασταθούν στα πόδια τους χρειάζονται αυτήν την κίνηση που μόνο η ζωή προσφέρει... Υπάρχουν δηλαδή κι άλλες πλευρές που δεν πρέπει να αγνοούμε ή να περιφρονούμε καμία στιγμή, διότι το καθετί έχει την αξία του όταν συμβαίνει.

Για αυτό και το debate μεταξύ των δυο μονομάχων θα μπορούσε κάτω απο ορισμένες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί, χωρίς να αποτελεί ασέβεια. Ειδικά από τη στιγμή που δεν αναβάλλονται οι εκλογές.

Θα ήταν περισσότερο κατανοητό λοιπόν να αναβληθούν και τα δυο. Αφού όμως οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν αυτήν την Κυριακή, επειδή τις επόμενες είναι οι αρχαιρεσίες των δικηγόρων... Η μονομαχία δεν θα έπρεπε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι πολίτες έπρεπε να ακούσουν τις απόψεις των δυο υποψηφίων. Θα ήταν πολυ χρήσιμο να αντιπαρατεθούν και να δοκιμαστούν μεταξύ τους υπό την πίεση του debate!

Αντίθετα τώρα, ο ένας από τους δυο θα ευνοηθεί που δεν γίνεται η αποψινή τηλεμαχία... Και μάλλον αυτή είναι η Φώφη Γεννηματά. Βεβαίως οι συνέπειες ενός τέτοιου αποτελέσματος μπορεί να μην επηρεάζουν καθοριστικά τη μεθαυριανή ψηφοφορία, θα χρωμάτιζαν όμως τη διαδικασία και κυρίως θα αποκάλυπταν τις διαφορές των δυο μονομάχων, για να τις πληροφορηθεί και ο κόσμος!...

enimerosi24.