Παρ07192019

Τελευταία ΕνημέρωσηΠαρ, 19 Ιουλ 2019 12am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αυτοδιοικητικα Τοπικη Αυτοδιοικηση Δημοσκοπική καθίζηση της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής - Τα ποσοστά των υποψηφίων

Silvercity.gr | Τοπικη Αυτοδιοικηση

Δημοσκοπική καθίζηση της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής - Τα ποσοστά των υποψηφίων

patoulis dourou sgouros

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Ρένα Δούρου, καθώς, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, για την Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», η νυν περιφερειάρχης και υποψήφια ξανά για την Περιφέρεια, πρόκειται να υποστεί συντριπτική ήττα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019, μεγάλη διαφορά καταγράφει ο Γιώργος Πατούλης, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκονται με τα ίδια ποσοστά η νυν Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και Γιάννης Σγουρός.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία όσων ψήφισαν ΝΔ στις εκλογές του 2015, αλλά με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, παρουσιάζει ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό αποδοχής και στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων.

Το ενδιαφέρον στρέφεται και στη μάχη της Ρένας Δούρου με τον Γιάννη Σγουρό για την είσοδο στον δεύτερο γύρο.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, στην αφετηρία της εκλογικής κούρσας έχει να αντιμετωπίσει την εικόνα των πολιτών τόσο για το έργο της, το οποίο αξιολογείται αρνητικά από το 69% των ερωτηθέντων, αλλά και τα όσα συνέβησαν σε Μάτι και Μάνδρα.

Η εκτίμηση που καταγράφεται είναι πως οι εθνικές τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι με τους συνολικά 130 νεκρούς επισκίασαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της.

Δείτε παρακάτω τα ποσοστά των υποψηφίων:

Γιώργος Πατούλης 30%

Ρένα Δούρου 14%

Γιάννης Σγουρός 14%

Γιάννης Πρωτούλης 4%

Ηλίας Παναγιώταρος 4%