Τετ04242019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 24 Απρ 2019 2pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αυτοδιοικητικα Τοπικη Αυτοδιοικηση Χαρίτσης για προκήρυξη 3Κ/2018: Τον Δεκέμβριο οι επιτυχόντες στους δήμους-Έρχονται οι οριστικοί πίνακες

Silvercity.gr | Τοπικη Αυτοδιοικηση

Χαρίτσης για προκήρυξη 3Κ/2018: Τον Δεκέμβριο οι επιτυχόντες στους δήμους-Έρχονται οι οριστικοί πίνακες

dimarxeio

Τον Δεκέμβριο θα τοποθετηθούν οι 8.116 επιτυχόντες των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ στους δήμους. Αυτό τόνισε μιλώντας στo news247 ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Tόνισε ότι «οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη λογική των διμήνων, εξαμήνων, οκταμήνων κλπ».

Επικαλέστηκε μάλιστα την πρόσφατη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη, ο οποίος, όπως του είπε «είναι η μεγαλύτερη προκήρυξη από συστάσεως ΑΣΕΠ».

Παράλληλα ο κ. Χαρίτσης επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί υπάρχει μεγάλη διαχωριστική γραμμή σε σχέση με τη ΝΔ που επιμένει στον κανόνα 1 προς 5 αντί 1 προς 1 που πετύχαμε εμείς.

Εμείς λέμε ότι οι δήμοι πρέπει να διευκολυνθούν και να έχουν το προσωπικό που χρειάζονται. Η ΝΔ ενδεχομένως θέλει να περάσουν σε ιδιώτες βασικές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα.»