Τρι02202018

Τελευταία ΕνημέρωσηΤρι, 20 Φεβ 2018 11am

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αυτοδιοικητικα Τοπικη Αυτοδιοικηση Νέο μνημόνιο: Νέο χτύπημα στην Τ.Α. Μηδενικές προσλήψεις συμβασιούχων στoυς Δήμους το 2018

Silvercity.gr | Τοπικη Αυτοδιοικηση

Νέο μνημόνιο: Νέο χτύπημα στην Τ.Α. Μηδενικές προσλήψεις συμβασιούχων στoυς Δήμους το 2018

dimarxeio
 
Φρούδες αποδεικνύονται οι ελπίδες των συμβασιούχων για προσληψη.

Το 4ο Μνημόνιο, σύμφωνα με τον Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ που το μελέτησε προβλέπει απαγόρευση προσλήψεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο πίνακας στη σελίδα 691 είναι αποκαλυπτικός :
 
Μηδέν προσλήψεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2018. Κανένας μόνιμος υπάλληλος σε όλους τους Δήμους και όλες τις Περιφέρειες απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας το 2019. 
 
Και αυτό τη στιγμή που ο ίδιος πίνακας υπολογίζει τις αποχωρήσεις στην Τ.Α. σε άνω των 4.000 μόνο για τα δυο αυτά έτη, ενώ η Κυβέρνηση δίδει στην Κεντρική Διοίκηση - δηλαδή στον εαυτό της - 7.685 προσλήψεις για το 2018 κ’ 2019.!!!!
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα ANEΛ του Πάνου Καμμένου, αυτοί που έταξαν το Χρυσό Αιώνα της Αυτοδιοίκησης, αδιαφορούν για το εάν και πως θα λειτουργήσουν οι ΟΤΑ.
 
Το χειρότερο όμως είναι ότι τώρα αποκαλύπτεται η κυνική κοροϊδία χιλιάδων ανθρώπων, που έχουν περιπέσει, με ευθύνη της Κυβέρνησης, στο χειρότερο είδος εργασιακής ανασφάλειας. 
 
Αλήθεια, πώς θα γίνουν οι μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων, που ακόμα μέχρι χτες υπόσχονταν Υπουργοί της Κυβέρνησης ;
 
Διότι οι κάθε είδους μονιμοποιήσεις, δηλαδή ακόμα και η μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ως γνωστόν λογίζονται ως νέες προσλήψεις. Με τα λόγια, για τα οποία δεν πληρώνει κανείς φόρο ; Γιατί από αριθμούς μηδέν.
 
airetos